Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37-40 hetes kismamák ti is...

37-40 hetes kismamák ti is ilyen labilisak vagytok érzelmileg mostanság?

Figyelt kérdés

Tegnap óta olyan érzékeny vagyok.

Azt már megszoktam, hogy egy kisbaba sírásán én is bőgök a kórházban mikor megyek vizsgálatra, vagy ha rossz híreket hallok a Tv-ben, de tegnap már attól is begőzöltem, hogy a kisfiam az apjához bújt este, én pedig kimaradtam belőle...

Jöttek a biztosan már nem szeret gondolatok apára vonatkozóan..

Szóval teljesen K.O vagyok érzelmileg, és lassan idegileg is, hogy mindenem fáj.

Ugye ti is így vagytok, vagy hasonlóképpen, és ez a "dolgozó" hormonoknak köszönhető?

2015. okt. 9. 05:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem biztosan. En tegnap azert sirtam mert a parom nem akarta az egyik rekesz zoldseget arrebb tenni hogy valaszthassak egy szebbet ami alatta volt. Nekem vegyes erzeseim is vannak hogy milyen lesz majd ha megszuletik, van amikor mar varom aztan meg meg se annyira. Ezek termeszetesek elvileg. A kornyezet meg csak tuleli 😆
2015. okt. 9. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!