Mennyire szép babanév a Lili?
Párom kedvence.14 hetes leszek vasárnap.Nemét még nem tudjuk.
Valószínű még 4-5 hét mire kiderül.
Ha kislány párom Lilit akarja adni.Nekem közömbös.Szép név de átlagos.
Nem mondom hogy nem vállalható, de annyi Lili van a környezetemben hogy én már nem adnám.
Mi lenne ha olyan nevet adnátok aminek a beceneve a Lili? Az egy fokkal jobb. Pl Lilien, Lilla. Felnőttként is jobban hangzik majd hogy Lilla mintsem Lili...
Èn az elsővel nem èrtek egyet. Nem szeretnèk vitatkozni csak megakadt rajta a szemem. Ha valami nevet adok a gyermekemnek, azèrt adom mert azt akarom hogy ùgy hìvjàk ès ha Lili akkor ne Lilla legyen, ha Lilla akkor meg ne Lili ès ìgy tovàbb. Èn azt se szerettem ha engem valaki becèzett, nem mert nekem nem az a nevem, ès nem azèrt kaptam hogy aztàn becèzgessenek màskèpp.
De elnèzèst kèrek,nem bàntàsbòl, ez tènyleg csak az èn vèlemènyem.
Első vagyok.
Szerintem meg egy felnőtt nőnek furán fog majd hangzani hogy a neve Lili. Főleg ha valami komoly foglalkozása lesz. Egy babának oké a Lili, de egy felnőttnek na...
Ezért ajánlottam olyan nevet aminek csak a beceneve a Lili. Nekem meg ez a véleményem, ez se nem bántás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!