Mennyire szép babanév a Lili?
Figyelt kérdés
Párom kedvence.14 hetes leszek vasárnap.Nemét még nem tudjuk.
Valószínű még 4-5 hét mire kiderül.
Ha kislány párom Lilit akarja adni.Nekem közömbös.Szép név de átlagos.
2018. ápr. 19. 08:33
21/29 anonim válasza:
ahogy a virág (jácint) neve is onnan ered.
22/29 anonim válasza:
Kiss vezeték névvel pl simán el tudnám a Liliomot képzelni. Kiss Liliom. Szerintem jól hangzik. Vagy Leiner Liliom stb.
23/29 anonim válasza:
Jaj ne már! Csak az ismerősi körömben van 6 Lili, közülök 5 utálja hogy minden bokorban guggol egy Lili és még őket is úgy hívják. Szép név meg minden de már most kezdjetek hozzászokni a gondolathoz hogy lesz még 3 Lili csoport meg osztálytársa a jövőben. Remélem fiú lesz a baba (akkor ne a Benike egyik formája legyen mert az a Lili fiúban).
24/29 anonim válasza:
Szia lányom Lilla és nagymamim lilinek becézik igy rajta maradt gyerekként hogy Lili,, ha majd megnől használhatja a Lillát komoly szép név.! :)
25/29 anonim válasza:
ti döntésetek. és ne hallgasatok ezekre. Ha tucatnév akkor mi van? talán épp azért mert szép..
26/29 anonim válasza:
Mi a szép benne? Komolytalan, gyerekes
28/29 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép név, de engem zavar, hogy nagyon gyakori, én nem adnám.
Viszont én azt tanácsolom keressetek még neveket, hátha találtok olyat, ami mindkettőtöknek nagyon tetszik. Ne érd be átlagossal, ahogy Te fogalmaztál ;)
29/29 anonim válasza:
Babanévnek nagyon szép, felnőttként komolytalan.
Lilla, Liliána, Liliom stb sokkal jobb, és simán lehet Lilizni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!