Mennyire szép babanév a Lili?
Figyelt kérdés
Párom kedvence.14 hetes leszek vasárnap.Nemét még nem tudjuk.
Valószínű még 4-5 hét mire kiderül.
Ha kislány párom Lilit akarja adni.Nekem közömbös.Szép név de átlagos.
2018. ápr. 19. 08:33
11/29 anonim válasza:
Nagyon haragszok a lepontozàsokèrt. Most azèrt mert nekem tetszik rögtn le kell nullàzni. Nem csoda, hogy màr csak 35%om van. Mindig ilyenekèrt szavaznak le. Amikor nem is bàntok senkit, nem beszelèk csùnyàn, sőt megdicsèrtem a vàlasztàst. Èn azt is elfogadom ha valakinek nem tetszik de akkor nem lehetne csak simàn lepontozàs nèlül emondani az ellenvèlemènyt? "Remèlem" ezèrt is lepontoztok most 😦
12/29 anonim válasza:
1. Nagyon tucatnév.
2. Lili az becenév. Becenevet soha nem adnék.
3. Kislányos név. Soha nem tudnék pl. egy Lili nevű ügyvédnőt komolyan venni.
13/29 anonim válasza:
Szerintem szép név, de ne babanévként gondolj rá, mert többet lesz felnőtt, mint baba.
14/29 anonim válasza:
becenévnek nem rossz , de akkor legyen Liliom.. az is szép és felnőttnek is jól áll.
15/29 anonim válasza:
Nem adnám nagyon tucat. Most már az ovisok nagy része vagy Lili(Lili, Lilien, Liliána) vagy Beni(Benett, Bence, Bendegúz, Bende). Lilla ezerszer szebb.
16/29 anonim válasza:
14es Liliom?😂😂 az növény és nem embernév. Akkor már inkább Lili azzal legalább nem fogják cikizni. Jó hogy nem már Pásztortáska😂
17/29 anonim válasza:
ÉS a kamilla , a boglárka, erika és a többi nem vieágnév? a női nevek nagy része virágnevekből jött létre ..
18/29 anonim válasza:
"az növény és nem embernév"? Rózsa, Ibolya, Margaréta, Kamilla, Amarillisz, Írisz, Imola, Virág
Liliom: szép a hangzása, jelentése becézése Lili
"Virág az ember, csak virág"
19/29 anonim válasza:
bár vannak férfinevek is pl Jácint
20/29 anonim válasza:
19 csak az az egy, mitológiai eredetű:
A Jácint görög eredetű férfinév, amely a görög mitológiai névnek a latin Hyacinthus formájából származik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!