Szerintetek szép név a Lili?
Figyelt kérdés
Más ötletek?2012. ápr. 27. 13:10
2/27 anonim válasza:
Igen!!!!!!
Nálunk nem megy a vezetéknévhez, szerettem volna, ha második névként kapja a lányom, de az meg páromnak nem jött be. :(
3/27 anonim válasza:
Nem rossz, nekem a Lilien jobban tetszik. Kira, Nóra ami még tetszik.
4/27 A kérdező kommentje:
Kira tetszik a férjemnek, de nem jó a vezetéknevünkhöz.
2012. ápr. 27. 13:15
6/27 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Szeretem a rövid, nem becézgethető neveket. A Lili pont ilyen:))
7/27 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép név! A mi lányunk is Lili. Most várjuk a második lányunkat, és a Zsófi, Réka, Csenge, Mia, Panna, Panka néven gondolkozunk
28 hetes km
8/27 anonim válasza:
Nagyon szép név a Lili, és egy bűbáj, mosolygós és nagyon kedves baba jut róla eszembe :)
10/27 anonim válasza:
Szerintem szép, de most elég sokan választják. Azt gondold át, szertnéd-e ha a Lilire még vagy 8 másik kislány felkapná a fejét a játszótéren ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!