Szerintetek szép név a Lili?
Figyelt kérdés
Más ötletek?2012. ápr. 27. 13:10
11/27 A kérdező kommentje:
Egyszerűen semmi ötletem nincs. Tetszik még a Mira is.
2012. ápr. 27. 13:27
12/27 anonim válasza:
Én ellentábor vagyok. Kevés név nem tetszik egy cseppet sem, és a Lili pont közéjük tartozik :(
Mira tetszik.
13/27 anonim válasza:
A Lili valóban tömegnév,de szép is.A Míra az nagyon tetszik,és nem is annyira tömegnév!!:)
14/27 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, régóta nem szeretem ezt a nevet, egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni, kicsit idegesít is, és baromi sok van belőle.
De amúgy az unokahúgom is Lili, és egy aranyos kislány.
15/27 anonim válasza:
Aranyos, viszont nagyon divatnév. Plusz szerintem gyerekként cuki, felnőttként meg fura, ha valakit Lilinek hívnak (gondold el, hogy bemutatkozik, mint XY Lili vezérigazgató...) :). Akkor én már a Lillát adnám, ami szép név egy felnőttnek is és Liliként becézhető :)
16/27 anonim válasza:
Az én húgom Lili, de a teljes neve Lilianna, az nem gyakori. Amúgy szép név.
17/27 anonim válasza:
Imádom! Sajnos, a férjemnek nem jön be, így Nóra lett végül a kislányunk. Tényleg rengeteg Lili van mostanság. Mit szólsz a Gréta névhez. Becézve Gréti, nekem az is tetszik nagyon.
18/27 nini24 válasza:
Igen, a kislányom Lili :)))) És mindenki mondja, milyen szép neve van:))) Mondjuk illik is rá:)) Kedves és bájos, huncut 20 hónapos :)))
19/27 anonim válasza:
Szép név, de túl gyerekes. Nem tudok elképzelni egy felnőtt nőt evvel a névvel.
20/27 A kérdező kommentje:
Hát pedig egyszer ezek a Lili nevű kislányok felnőtt nők lesznek. És nem lesz semmi furcsa abban hogy őket így hívják.
2012. ápr. 27. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!