Ki hogy árulta el a párjának hogy apa lesz?
Nem kellett elmondani, ott volt, amikor a teszten kijött a 2. csík.
Mivel tervezett gyerek, ezért ő is tudta, hogy késik, azt is fejben tartotta, mikor kell megjönnie. A tesztet meg nem titokban csináltam.
Mennyi rosszindulatu nyomorult ember -.- mint pl. A kedves utolso,meg a lepontozok. Mert nektek nem jott ossze masnak se legyen jo igaz?:)
En most vagyok 6 honapos.:) en egyebkent annyira orultem ,hogy nem tudtam volna kitalalni semmit,szaladtam ki mint egy kisgyerek a nyalokajaval.:D bar szerintem aranyos amikor valaki otletesen bejelenti.:)
#14 az a hónap úgy sikerült, munkahelyen sok volt a meló örültünk, hogy éltünk....
De gondolom Degec -en születtél?
#15 köszi! Ilyenkor megfogadom h soha többet nem irok mert ilyen bunkó faxok vannak...
Én dolgoztam hétfő, szerda, péntek stb 3.30-21.30ig párom meg ellentétesen kedd, csüt, szombat stb 5-23ig. Dec 20tol voltunk szabin, mert sok volt már az óránk... egésznap mentünk körbe körbe mint a mérgezett egér.... este csak annyi erőnk volt h bedőljünk az ágyba és jó éjt...
Ui: buszsöförök vagyunk párommal.
Az enyém elég snassz.. :D
Én telefonon mondtam el. A párom vidéken volt, és mikor a tesztet megcsináltam nem is gondoltam igazán komolyan, hogy pozitív lehet. :)
Gondoltam megvárom, és személyesen mondom el. De 3 napot kellett volna várnom, én meg csak fél napig bírtam, majd megtörtem és felhívtam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!