Ki, hogy mondta el a párjának, hogy várandós?
Fél éve vagyok együtt a fiúval, előfordult, hogy nem húztunk gumit.
Másfél hete nem jött meg a mensim, csináltam 6db tesztet, mind pozitív lett.
Nagyon korai, nem vártuk, még csak beszélni sem beszélgettünk ilyesmiről.
De szeretem, tudom h Ő is engem és ha megijed is először, örülni fog.
Mégsem tudom, hogy tálalhatnám Neki úgy, hogy ne essen össze...
Tippek?
19L
És este szokásosan vacsival vártam,de a volt egy micimackós harmadik teríték is az asztalon. Persze ez mást volt, mert együtt éltünk és tervezett bébi volt.
Hogy tervezed, megtartjátok?
Mögöttem állt, mikor csináltam a tesztet, így nem kellett elmondanom neki:-).
A helyedbe simán elmondanám, nagyon nem lepődhetne meg. Ha nem védekeztek, benne van a pakliba. Ha lefeküdtetek, akkor kellett volna gondolnia arra, hogy terhes is lehetsz, ha nem húz gumit.
Együtt éltek? Dolgoztok?
Abortuszról szó sem lehet!!- az menekvés és gyilkosság, mondjon Nekem bárki, bármit.
Pénteken jön haza, akkor fogom Neki elmondani.
Egyébként jól fizető állása van (23 éves) én pedig még egyetemen vagyok.
4hónap után az együtt élés is erős lett volna, nemhogy egy baba...
en is 19 vagyok es 26 hetes terhes. parom 27 eves, mi egyutt elunk, baba elott is egyutt laktunk, igaz nem volt tervezett, de egyertelmu volt, hogy megtartjuk:) en elealltam a pozi teszt utan es mondtam hogy jon a tronorokos! nagyon orult, azota is teljesen oda van. mi sem voltunk tul regota egyutt akkor, de szerettuk/szeretjuk egymast es a kozos csaladalapitas a legjobb dontes amit hozhattunk. ha a babahoz idealisak a korulmenyek es a szerelem is megvan, nem szamit a kor! :)
26 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!