Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hogy mondta el párjának,...

Ki hogy mondta el párjának, hogy apa lesz?

Figyelt kérdés
2013. jún. 25. 16:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
71%
Amelyiknél terveztük,vagy amelyiknél nem terveztük?
2013. jún. 25. 16:34
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Én egy kevéssé romantikus módon. Kijöttem a WC-ből egy teszttel, hogy "figyi itt tényleg van még egy csík, vagy behaluzom"? Illetve másnap vettem egy másik tesztet, amit szintén odaadtam neki, amikor megjött melóból, hogy: "hát, ez bizony kettő". :-)
2013. jún. 25. 16:38
 3/13 anonim ***** válasza:
93%

Én bele tettem egy borítékba a pozi tesztet és mivel tudtam,hogy mielőtt haza jön ebédelni,mindig megnézi a postaládát,így bedobtam hozzánk! :)

A feladóhoz pedig ennyit írtam: " Szia Apa! " :)

2013. jún. 25. 16:39
 4/13 anonim ***** válasza:
Mindhárom gyereknél együtt teszteltünk:D
2013. jún. 25. 16:45
 5/13 anonim ***** válasza:
semmi romantika nem volt benne, telefonon tudta meg
2013. jún. 25. 16:53
 6/13 anonim ***** válasza:
94%

1-es! Jó poén volt:) bár gondolom akkor nem volt ilyen vicces!

Én az első terhességi tesztemmel futottam ki a férjemhez a kertbe, és lobogtattam neki, hogy 2 csík, babánk lesz! Mire ő: "akkor át kell rendezni a házat?"

2013. jún. 25. 16:57
 7/13 anonim ***** válasza:
90%
Én fürödtem, addig a teszt a mosógépen pihent, vártam az eredményt. Majd bejött a párom és közölte velem, hogy ezen bizony két csík van! Ha úgy vesszük ő előbb tudta mint én. :)
2013. jún. 25. 17:01
 8/13 anonim ***** válasza:
90%
én mms-ben küldtem el a pozitiv teszt fényképét. Nem akarta elhinni, igy felhivott,hogy jól lát e :) (sajnos külföldön dolgozik)
2013. jún. 25. 17:01
 9/13 anonim ***** válasza:
90%
Én is mms-t küldtem a tesztről, mint az utolsó válaszoló. Terveztük a babát, de mikor nem jött meg, nagyon izgatottak lettünk. Sajnos nem tudtunk együtt tesztelni, mert ő dolgozott, és én már nem bírtam kivárni, hogy hazaérjen.
2013. jún. 25. 21:41
 10/13 anonim ***** válasza:
Épp evett mikor közöltem, nem volt jó ötlet, majdnem megfulladt...:D meglepi baba volt...:D
2013. jún. 25. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!