Ki hogy mondta el párjának, hogy apa lesz?
1 vagyok.
Szerintem lényeges,hogy tervezett e a baba,vagy sem,mert mind a kettőt máshogy tudatja az ember lánya a Párjával...
4 gyermekem van,6x lettem várandós, 3 tervezett,3 nem tervezett,a 3 nem tervezettből 2 spontánnal végződött.
Az első babót terveztük,együtt csináltuk a tesztet hetekkel a vérzéskimaradás után. A második terhesség nem tervezett volt,akkor a munkából mikor hazajött,már úgy vártam "nézd,mi van a kezemben!?!" - először nem volt felhőtlenül boldog,mert viszonylag korán jött,de utána már együtt vártuk,majd spontánnal végződött.
A harmadik terhesség szintén tervezett volt,nem is emlékszem,hogy hogy mondtam meg Neki...
A negyedik nem volt tervezve,akkor elmentem a gyógyszertárba,látta mit vettem,csak megkérdezte: ugye csak viccelsz?? Megnézte az eredményt,alig látszódott a 2. csík,talán el is könyvelte hogy nincs ott,majd este közöltem,hogy "de bizony ott van!!". :-) Sajnos nem tartott sokáig az öröm,spontán lett a vége.
Az ötödik terhesség tervezett volt,már a nemvárt előtti napon halvány pozi lett a teszt,ezt is csak simán megmondtam,majd hozzá tettem, másnap reggel csinálok még egy tesztet,hogy biztos legyen.
A hatodik nem volt tervezve,akkoriban alig járt haza -2 hetente. A tesztet is akkor csináltam meg,mikor nem volt itthon,napi szinten telefonáltunk,tervben volt hogy megyünk Anyuékhoz. Akkoriban össze vissza volt a ciklusom(még 1 éves sem volt a 3. leányzó),lett egy megérzésem,jobbnak láttam ha tesztelek,ezt telefonon csak úgy mondtam a Páromnak. Na ez a része nem volt "vicces"!! Rettenetesen kiakadt.... Amikor másnap rákérdezett,hogy mi a helyzet,megcsináltam e a tesztet,akkor félve mondtam,hogy meg,és pozi lett. A többit mind jól fogadta,ez volt az első olyan eset,amikor nem értettünk egyet... de okos voltam,nem engedtem,és most boldog 1 fiús és 3 lányos szülők vagyunk! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!