Miért szólnak meg az emberek, ha például gyalogolok?
Figyelt kérdés
35. hétben járok, még dolgozok. Elég aktív vagyok, jövök-megyek, lépcsőn is gyalogolok. Nem fáj semmim, nem keményedik a hasam. De folyton megszólnak a kollégák, hogy "lépcsőzöl?", "te pakolod a széket?" meg hasonlók. Kezdem magam szégyellni, a mozgásra viszont szükségem van.2008. okt. 30. 13:51
11/13 anonim válasza:
A legtöbben azt várják el, ha valaki terhes, akkor végigfeküdje a 9 hónapot. :)
De ha birod, jól érzed magad, akkor ne foglalkozz ezekkel. A tested úgy is jelezni fog, mikor vissza kell kapcsolnod magad egy kicsit.
12/13 anonim válasza:
Nagyon jol irtak a tobbiek,terhesseg nem betegseg hanem allapot. En a 38 hetben vagyok es aktiv maig is.Tegnapelott,tagnap meszeltem,rakodtam,pakolgattam,takaritottam,stb mi a meszeles utan jon..ugyanugy megcsinalok mindent amit azelott.Feltesbol a rokonok is annyit mondanak hogy azert szep lassan csinaljak mindent de nem mondjak hogy fekudjek egesz nap..A vedonom mondta hogy meg ne probaljak meszelni vagy barmi mas nehezebb munka merthogy hamarabb johet a baba,de ha en ugy erzem ez meg ok akkor nincs gond.30 hetes ota vannak josloim,mostanaban egyre gyakoribb(volt 20 perces fajasom)hanytam(mar elmult),is es megis egyben vagyunk es egeszsegesen.
13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a sok megnyugtató választ. Már tényleg kezdtem besokallni és szégyenkezni. Úgy éreztem, minden kérdés mögött a vád lapul, hogy nem vigyázok a babámra. Pedig vigyázok!!! Amint egy minimális fájdalmat érzek, mindig visszafogom magam és lassítok. Köszi mégegyszer és minden jót nektek!
2008. okt. 30. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!