Az idős, nő nőgyógyászok szólnak az intim borotválásért?
Számtalanszor hallottam már, hogy a nő nőgyógyászok szó szerint leszúrták a kismamákat, amiért borotválták magukat, mert hogy könnyebben elkapnak fertőzéseket stb.
Én is nőhöz jelentkeztem be és idős is, a kis csíkommal mire számítsak?
Elég kínos ez az egész, mert férfi előtt szégyellős vagyok, idős nőnél meg méginkább, ha mindig rám fog szólni, hogy ne borotváljam magam...
Tapasztalat?
Voltam már mindeféle nőgyógyásznál, volt idős nő is, de senki nem szólt semmiért.
De én mondjuk alapból nem szeretem a női nőgyógyászokat. Nincs jó tapasztalatom velük (de nem a borotválással kapcsolatban).
Nekem nő nőgyógyászom van és nem szokott szolni ilyesmiért.
De abban van valami, ha teljesen szörtelen, tényleg hamarabb el lehet kapni a fertőzéseket. Sajnos tapasztalatbol mondom.
Én egyszer láttam egy müsort ezzel kapcsolatban, hogy tényleg szerepe van a szörnek a nemi szerven. Tényleg azt mondták, hogy ez védi a hüvelyt a fertőzésektöl. Mert a baktériumok így kifelé mennek nem befelé a hüvelybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!