Légzésfigyelőből milyet érdemes venni? Milyen érvek szólnak a mobil vagy a lap formájú (pl. AngelCare) mellet, ellen?
Igazából az is érdekelne, hogy a pelusra csíptethető légzésfigyelővel hogy lehet hason altatni a babát? Nem nyomja? Nem zavarja?
Köszönöm előre is a válaszokat, tapasztalatokat(-:
Nem nyomja meg jobban, mint pl. a zokni gumija a lábadat.
11 hónapja használjuk.
utolso válaszolo. megirnád létszives hogy mit jelent hogy rosszul állitottad be a legelején? szeretném jol beállitani a miénket, nehogy a frászt hozza rám.
köszi
Utolsó válaszolónak: a csecsemőhalálnál a baba "elfelejt" levegőt venni, külső inger hatására már vesz. Általában nem kell újraéleszteni. Amikor jogsit szereztél ott is volt elsősegély-újraélesztés.
én az AngelCare-t tudom ajánlani,nagyon bevált. Nem riasztott be.
(((A pelenkára csiptetősről azt hallottam,hogy nem teljesen megbízható, meg felesleges ha ébren van,sétánál meg úgyis látod a babát.És a lap formájut nagyobb korban is használhatod. Bár ez nem tapasztalat, csak nekem is ugy mondták.)))
2. vagyok
Már mitől ne lenne megbízható?
Közel 1 éve használjuk, és téves riasztásunk csak akkor volt, amikor rosszul tettem fel.
Amúgy nem csak sípol, hanem rezeg is, ami azért jó, mert sokszor tényleg elég ennyi, hogy levegőt vegyen a baba (ahogy előttem már írták).
Mivel elég sokat utazunk, nekem fontos volt az, hogy mobil legyen.
Babakocsi: amíg pici volt a lányom, nagyon sokat (éjjel-nappal) használtuk, mert rengeteget aludt napközben. Nem csak a kiságyban (...lehet meghalni)! És ahogy a babakocsit tolod, nem látod, hogy a baba veszi-e a levegőt, hisz' annyira csendes tud lenni, a kocsi mozgásától meg (pláne télen a takaró alatt) nem látod meg, hogy mozog-e a mellkasa!
Na mindegy, én nem akarok egyik ellen vagy mellett kampányolni, csak a gondolataimat/tapasztalataimat akartam megosztani.
Az Angelcare-t én is nézegettem amúgy. Biztosan nagyon jó!
Az meg, aki azt mondja, hogy felesleges pénzkidobás, ne vegyen! Szíve joga.
Én inkább erre dobok ki 20-30 ezret, mint a lányom sírja fölött zokogjak, és egy életen át bűntudat kínozzon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!