Mit éreztél a szülés előtti 1 napban?
40+5 napon szültem, semmi különösebb előjel nem volt, max annyi, hogy napok óta kényelmetlen volt a járás, úgy éreztem egy túlfújt lufi a hasam. Reggel voltam ctg-n, a doki azt mondta, hogy másnap megindítják a szülést, de valószínűleg nem lesz rá szükség. Délután 7 körül az erkélyen ültünk és beszélgettünk, mikor éreztem, hogy valami tompán pukkan a hasamban, utána hogy folyik a magzatvíz. Még lezuhanyoztam, átöltöztem, egy óra múlva értünk a kórházba.
Meg fogod ismerni, mikor jön a baba, a rendszeres, gyakori összehúzódásokat vagy az elfolyó magzatvizet nem fogod mással összetéveszteni :) Ha mégis bizonytalan vagy, pl hogy jósló fájást érzel-e, vagy igazi összehúzódást, nyugodtan hívd fel az orvosod, vagy menj be a kórházba, de vannak praktikák, pl melegvizes zuhany, amitől a jósló fájás elmúlik, az igazi nem :)
Köszönöm!
Egy pâr barâtnőm azt mondta h nyugtalanok voltak előtte,feszültek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!