Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit éreztél szülés után?

Mit éreztél szülés után?

Figyelt kérdés
Így a vége felé minden nehéz az embernek, sehogy sem jó lenni. Nehéz, fáj, dagad.. Könnyebnek érezted magad rögtön?
2013. jún. 4. 10:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Azonnal elmúlt minden bajom ahogy kibújt a fiam! Teljesen eufórikus voltam! :))
2013. jún. 4. 10:40
 2/9 anonim ***** válasza:

Szülés után máshol fáj,és máshol dagad :D

De a viccet félretéve,fáj a gát,hasizom nulla,mozogni fura hogy nincs nagy pocak,de pár nap és igen,könnyebbnek éreztem magam.

2013. jún. 4. 10:40
 3/9 anonim ***** válasza:

Én rögtön 2 órával a szülés után amint felkeltem könnyebbnek éreztem magam.

Fura volt, hogy a hasam nem feszes, hanem gyúrható, mint egy tésztamassza, de ez is visszaállt pár hét alatt.

Nekem semmim se fájt szerencsére, nem volt gátmetszésem, teljesen fitt voltam másnaptól.

2013. jún. 4. 10:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem volt gátmetszésem, és nem volt könnyű szülés, de teljesen jól voltam másnaptól. Be tudtam kötni a cipőfűzőmet :)) Nagy megkönnyebbülés volt.
2013. jún. 4. 10:58
 5/9 anonim ***** válasza:
nem volt utána könnyebb, gyakorlatilag hetekig alig bírtam felkelni az ágyból. (nehéz szülés hüvelyvarrogatás kombó)
2013. jún. 4. 11:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is könnyebbnek éreztem magam és csodás érzés volt, hogy pihenés nélkül fel tudok menni az emeletünkre. A terhesség végén már erre sem voltam képes...
2013. jún. 4. 12:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Az első érzés, mikor kicsusszant a baba, megkönnyebbülés volt! Viszont nekem hiányzott( főleg az első szülés után a pocakom!
2013. jún. 4. 12:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Őszintén? Én azt, hogy aztamindenit, de marha ügyes/ek vagyok/unk, hogy meg tudtam/tudtuk csinálni. De a gyereket alig bírtam megemelni, úgy remegett a kezem, ha megfogtam vmit. Gondolom a fáradtságtól. Meg hiányzott a pocakom. Meg hogy milyen gyönyörűűűűséges ez a gyerek. De nem éreztem magam könnyebbnek, inkább csak üresebbnek, meg fáradtabbnak.
2013. jún. 4. 14:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Rettenetes fáradt voltam, (hosszú vajúdás és császár) de fel is voltam pörögve, nem tudtam pihenni. Nagyon izgatott voltam, és amíg tartott az érzéstelenítő, addig csak a nyakam és a vállam fájt (ahogy felhúztam a fájásoknál, nagyon befeszült). Aztán a seb nagyon fájt, csak görnyedtem, viszont minden víz lement rólam, és így könnyebb is volt, a derekam se fájt. Szóval igaz, hogy máshol fáj :) Aztán beindult a tejem, akkor meg a cicim fájt hozzá...

A másodikat viszont érdekes módon sokkal könnyebben viseltem, sokkal könnyebbnek éreztem az egészet. Mármint a fizikai részét, mert sürgősségi volt és akadt miért aggódni...

2013. jún. 4. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!