Szülés után a 6 hetet megvártad a szexel? Mit éreztél? Fájdalom?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 10. 11:43
1/12 anonim válasza:
Igen, megvártuk. Amikor a doki rámondta, hogy lehet csak akkortól voltunk együtt. Fájni nem fájt, inkább kellemetlen volt a behatolás az első pár hónapban. Kicsi úgy kellett velem bánni, mint egy szűzzel:-)
2/12 anonim válasza:
Császározva voltam,nem vártuk ki a 6 hetet,csak 3-mat.
Ugyanolyan volt mint előtte,csak óvatosabban kellett a császáros heg miatt.
3/12 anonim válasza:
Igen,mindhárom szülés után megvártuk(kell ennyi idő a méheden a sebnek amíg teljesen begyógyul,még akkor is,ha nem vérzel).Nekem nagyon jó volt,igaz,gátmetszésem,és belső sérülésem egyik szülésnél sem volt.
4/12 anonim válasza:
igen,az elsőnél a 6 hetes kontoll utáni nap voltunk együtt először.A másodi gyerek után cak szülés után 9 héttel jutottam el dokihozés csak utána voltunk együtt
5/12 anonim válasza:
Mind a négy gyermek születése után kivártuk a hat hetes orvosi vizsgálatot.
6/12 anonim válasza:
Mivel felnőtt ember lévén tudom és tudjuk hogy a 6 hetet miért is kell kivárni így a saját magam érdekében is türtőztettem magam!!!...ezért van az önkontroll,szerintem te is várd meg és igen kicsit kellemetlen volt de nem volt fájdalmas,mintha tényleg újra a szüzességemet veszítettem volna el;)
7/12 anonim válasza:
A behatolásos szex-szel igen, kivártuk. Én nem éreztem sem fájdalmat, sem kellemetlenséget, inkább azért nem volt olyan jó, mert teljesen arra készültem, hogy biztos nagyon rossz lesz, és így eléggé féltem, erre volt ráállva az agyam. De az égvilágon semmi ilyesmi nem volt, pedig volt gátmetszésem (igaz, nem nagy, és 6 hét után már nem is látszott nyoma sem). Úgyhogy a következőnél már nem féltem, és az már olyan volt mint szülés előtt. MÉg annyi, hogy azért amíg visszaáll a hüvely eredeti vagy közel eredeti "szűkössége" az nem 6 hét volt, hanem pár hónap, addig fokozatosan javult a dolog.
8/12 anonim válasza:
Igen, kivártuk, mindhárom alkalommal.
Fájdalom: minimális volt, inkább kellemetlen, de pár hét és minden nagyjából a régi.
9/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! nincs gond az önkontrollal, csak tudni szerettem volna, hogy mire számítsak :)
2013. ápr. 11. 10:35
10/12 anonim válasza:
Én kivártam, még egy-két héttel többet is, mert rettenetesen érzékeny volt a gátrész. Hát nekem egyrészt nagyon fájt, másrészt első alkalommal nem is igazán jött össze, mert annyira össze voltam szűkülve, hogy nem ment be rendesen... Érdekes, de császármetszéses barátnőm szintén ezt mondta, hogy ő is olyan szűk volt, hogy nem jött össze elsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!