Aki nyaron volt nagy pocakos kismama hogy viselte a terhesseget? Strandra pl el mert menni?
Lányom júliusi, nem mentem strandon nyárra. Most azért érdekesebb a dolog, mert ő már 3 éves, jön a kistesó, hát vele azért kell menni nyilván. Bár nem nagy pocakos leszek még nyáron, most vagyok az elején csak, de nem mernék vízbe menni én se. Balcsira lemegyünk, de szerintem beleállok térdig és lemosogatom magam, strandra nem, van itthon ilyen nagy feltöltős medencénk, majd abban pancsolhat úgyis. Tengerpart is tervben van augusztusra, az más, abba be merek menni.
Lánykámmal egyébként nem viseltem rosszul a nyarat terhesen, vizesedtem, de nem volt olyan vészes. Sokkal rosszabbul bírtam a gyermekágyas időszakot, amikor amúgy is hőhullámaim voltak, nonstop ömlött rólam a víz, ráadásul ott volt a pici baba, aki szintén szenvedett a melegtől még a lakásban is, de őt még ugye nem dughatom be a kádba napi 5x, hogy lehűljön...
Kedves kérdező,
Mi Németországban élünk. Erősen fájt az elején a derekam, rákérdeztem, mit lehetne tenni. Az úszást (!!) ajánlotta a nőgyógyász. Azt mondta egy "kis" gomba bármikor gyorsan kezelhető, és elég ritkán kapja el az ember lánya (kérdés mennyire hajlamos rá,stb.), de a teljes eltunyulás az erős derékfájás/hátfájás miatt hosszabban tartó kezelést igényel, illetve a szülést is megnehezíti.
Szeptemberre vagyok kiírva, és ha nem is olyan gyakorisággal, mint egy átlagos nyáron, de biztosan kimegyek a strandra, uszodába.
Láttam a legtöbb válasz az ellenkezőjét mondja, ennek fényében a helyedben megkérdezném a következő időpontomon, mit mond a doktor/doktornő.
Legyen kellemes és hűs terhességed. :) :)
22hkm
Igen eleg erdekes enis sokat hallottam es lattam is kismamamkat uszni 😟 :0
De persze attol hogy kimegyunk majd a strandra enis csak combig gondoltam belemenni. Aztan majd csak attveszeljuk ezt a nyarat:D de azert a 4en lakva eleg rosz a nyar hogy egesz nap ide sut a nap is..tehat inkabb a hűs árnyékba ha tehetjuk ott leszunk:D
szerintem 3 évesen már nagyon jó ha hozzászokik a vizhez
én bevinném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!