Ki hogy viseli a terhességet?
Sziasztok kismamik!
Szeretném megkérdezni, hogy Ti hogyan viselitek/viseltétek a terhességet?! :)
Én 25 hetes terhes vagyok, eddig bizony semmi bajom nem volt az ég világon, semmi rosszullét.
Azonban most kezdem magam igazán terhesnek érezni. :D
Most kezdett el jobban nőni a pocóm is.
Ami tünetek jelentkeztek nálam pár héttel ezelőtt: orrdugulás, orrfolyás, ami folyamatosan véres/alvadt véres. Néha nehezebben lélegzem, fáradékonyabb vagyok, a párom szerint hisztisebb is. :D
Mostmár pár napja érzem a savat a torkomban és evés után (akármennyit eszem is), úgy érzem ki tudnék pukkadni, és sajnos már a lefekvés/elalvás, az éjszakák is nehezebbek. :(
De ha csak a kis bogyómra gondolok, eltörpül mellette a sok kellemetlenség!
Ti mit tapasztaltok, hogyan érzitek magatokat? :)
Nagyjából, ahogy te
különbség, hogy nekem annyi sincs, mint neked...
Amiben érzem negatív értelemben, hogy baba lesz, hogy nem birok annyit.. Általában férfiakat megszégyenítő mennyiségű/ minőségű munkát szoktam végezni( ásás, metszés, glettelés, gipszkartonozás, falbontás... Stb)
ez most nem megy..
Plusz benyaltam légúti megvetegedést, nagyon nehezen viseltem normális orrspré nélkül..( haspuffadás, mivel sok levegőt nyeltem, levegő nuku, köhögés a hasfeszülésig, izomlàzig)
Más nincs
Hasam sem akadályoz... Max időnként a baba úgy helyezkedik, hogy az sgyik lábamat nem tudom emelni 😆
Remélem még jónpár hétig így fogom magam érezni( ha kijöttem a baciból)
Nekem szerencsére semmilyen tünetem nincsen. Előzőnél se volt. 41+4-re szültem, de még aznap is tornáztam.
Kitartást, mert még messze a vége és az igazi terhesség (mármint úgy értem a valódi súlynövekedése a babának) csak most kezdődik vagyis inkább 5-6 hét múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!