Ki hogy viseli/viselte a terhességet?
Szervusztok, újonc kismamik, nagyon izgatottak vagytok, ugye?:D Egy nagyon szép utazás vár rátok, ami inkább lelkileg szép, fizikálisan lehet nem annyira. Ha szerencsétek van, elkerül benneteket a sok nyavaja, de ha nem, akkor is arra kell gondolni, hogy max 40 hétig tart:D
Én második babámat várom-már végén vagyunk eléggé:D
Elsővel semmi bajom nem volt, most másodikkal annál inkább. De már csak a szent cél lebeg előttem:D
Talán még sokáig hihetetlen lesz, hogy egy kis élet fejlődik bennetek, de mikor majd elkezditek érezni a baba mozgásait, akkor már kézzelfoghatóbb, hihetőbb lesz, és persze csodálatos-na nem, mikor a bordáid között próbál rést ütni a pajzson, vagy mikor rátelepszik a hugyhólyagodra, de ezekért úgyse tudtok majd haragudni rá:D A testetek fizikális változásokon megy majd keresztül, amire inkább számítsatok, mint akkor sokkoljon le.
Sok sikert csajok!
33+2hkm
Szia! Én most 7+2-es vagyok.Mi is örülünk a babócának,szerettünk volna már egy kistestvért 5 éves kisfiunknak.Sajnos nem tartozom azon szerencsések közé én sem,akik szinte semmit nem éreznek a terhességből.Reggeltől estig gyomorémelygés,hányinger,undorodom az ételektől,szagoktól.Csak reménykedem,hogy 12 hét után megszűnik ez az állapot és tényleg élvezhetem ezt az amúgy nagyon szép korszakot. Ja,azt nem is említettem,hogy egész nap tudnék aludni.
További sok szerencsét,jó babavárást kívánok!
Sziasztok!
Örülök ennek a kérdésnek és egyben megnyugodtam; én is délután-estefelé vagyok a legrosszabbul, pedig olvastam a szakirodalmat, hogy reggel """kell""". :D
Minden jót mindenkinek!
9+0
Szia!
Gratulálok a babához:)
Először is a hasszurka teljesen normális ebben az időszakban! Nekem hol a bal, hol a jobb oldalamon szurkált elég erősen! Megijedtem én is,de megnyugtattak,hogy nincs gond! Nekem a terhes tüneteim úgy a 6-7 hétben jelentkeztek és 14.hétig tartottak kb. Én sem voltam kívánós egészen úgy a 20-25.hétig:) Nem is híztam. Sőt a hányinger-hányás-rosszulétektől fogytam is az első trimeszterben 3 kg-ot. Tehát ha esetleg fogynál se ijedj meg:)
Hát én halat-penészes sajtokat-nyers húst-gombát és még sok mindent nem eszek:) Májat sem,de azt azért mert nem szeretem:) Tojást is lecsökkentettem kicsit! De egyébként mindent ugyanúgy csinálok,készítek el "ételeket" mint terhesség előtt,tehát drasztikus változás nincs!:)
Kávét én minden nap iszok 1 bögre nescafe-t..
Szerintem fontos,hogy kezdj el vitamint szedni! Én nem szedek terhes vitaminokat mert nekem nem jön be eme szintetikus bogyesz:) A FOLSAV nagyon fontos az első trimeszterben! Én 14.hétig szedtem Folsav+Vasat..
Most Kalcium+K+D , C+cink, és az elengedhetetlen Magnézium+B6 vitamint szedek! És sok-sok gyümölcs..
A 2.trimeszter nekem maga volt az álom:) Jó nappalok,jó éjszakák:) Tele voltam energiával:) Fel voltam pörögve:) Semmi rosszullét,jó közérzet és sorolhatnám:)
Aztán a 3.dik trimeszter sem rossz,csak elég sok tünetem van sajnos:( Már nehéz a pocakom:) sokat járok wc-re sajnos már kezdek jóslózni is..Az éjszakák hát azok borzalmasak!! Tényleg a végére picit érvényes az a szó,hogy már kezd "terhes lenni" a dolog..:)
De még mindig inkább ez mint az első 3hónap ami a rosszullétekkel telt el.. És nyugtat a tény,hogy lassan vége:)
De összességében nagyon jó "terhesnek lenni" a szó nem is helyes... Nagyon jó várandósnak lenni:) Élvezem minden nehézség ellenére:) Nagyon jó ez az állapot. Szerencsére problémamentes.. Élvezd ki ezt a pár hónapot mert azért hamar elmegy:)
Boldog babavárást:)
35 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!