Ki hogy viseli/viselte a terhességet?
Szaisztok! Én már 17 hetes vagyok, de nagyon frissek még az első hetek emlékei :)
Én a legelején, 6-7. héten egy kis mellfeszülést éreztem, ami először elmúlt, majd úgy a 10. hétre visszajött, és rosszabb lett, de nem elviselhetetlen, és azóta elmúlt. Cserébe viszont nagyon jó kis dekoltázst kaptam :)
A hányinger nekem a 9. és 12 hét között volt, szintén délutánonként inkább. Nagyon megvan a "nem tudom eldönteni, hogy éhes vagyok, vagy hánynom kell"-érzés, a férjem jót nevetett ezen. Tanácsolni azt tudom, hogy nekem az jött be, ha rögtön az érzés elején ettem valamit - keksz, ropi, vagy nekem forró tea is segített 1 kanál cukorral. Akkor ez segített, de ha túl sokáig "gondolkoztam", akkor egyértelmű hányingerbe váltott, és nem volt visszaút :)
A 12. hét után minden elmúlt, azóta visszatért az energiám is. És annyira szuper volt a 12 hetes genetikai ultrahang - hihetetlen, hogy mocorgott, bukfencezett, és hogy mindene megvolt már. Szóval hajrá, és minden szuper lesz!!
Szia!
Azért tilos a forró vizes fürdő, mert a baba oxigénhiányos állapotba kerülhet a meleg víz okozta vérbőség miatt.
Plusz a hüvelyi fertőzések kockázata is jelentősen megnő.
Gondold át, hogy megéri-e a kockázat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!