Ki mennyire viseli a terhesseget?
Mit jelent az, hogy ugyan ilyen rosszul?
Te kedves kérdező hogyan kezdted?
Bocsi ertelmetlen a kerdes,az elso hetek hanyingerrel kezdtek,gorcsolt es szurt a petefeszkem sokaig,de a doki azt mondta semmi baj.
Allando ehseg erzetem volt,de abszolut nem kivanok semmit.
Sokmindentol undorodom,most a 7hetben vagyok elkezdtem szedulni is es gyenge vagyok mint a harmat.
Van aki rajtam kivul ugyan igy kezdte vagy meg mindig igy van??
Az elso 16hetben hanyas, fogyas es etvagytalansag. Folyamatos hasszurkalas de olyan szinten hogy nem tudtam aludni, rendesen fajt. Majd a 16 hettol a hanyas megszunt de a fajdalom maradt. Az orvosok nem tudnak mit kezdeni vele, azt mondjak minden rendben van. Majd a 20 heten bekerultem a korhazba magzatvizszivargas gyanuval. Sajnos a tesztem pozitiv lett ra ezert bent is tartottak, csinaltak ultrahangot hogy keressek esetleg a szivargas helyet de nem talaltak. Viszont a tesztek a magzatvizre meg 4 napig pozitivak voltak addig a korhazban voltam. Utana haza engedtek azzal hogy ilyenkor gyakran alpozitivak a tesztek. A fajdalom a hasamnal nem szunt meg sajnos es most mar parosult hozza a derekfajas es vissza jott a hanyas. A noveledo pocim miatt a savam folyamatosan jon vissza es meg messze a vege.
Hat eddig ennyi tortent...
Remelem neked nem lesznek hasonlo tuneteid..
Boldog babavarast kivanok :)
24 hkm
Örülök, hogy sikerült teherbe esnem. És nem panasz...
Nagyon sokat émelygek, nincs étvágyam, de a gyomrom korog. Hányingerem lesz mindentől, húst még csak ne is lássak. :)
Minden nap azzal szembesülök, hogy nem tudom eltalálni, mit egyek. A pirítós talán, de a főtt étel nagyon nem megy.
Sokat szédülök a progeszteron pótlástól.
8+2
Az első 15 hétben kb fénnyel taplalkoztam, 6kgt fogytam, vért hánytam mert az epe kimarta a torkom, gyomrom, infúziót kaptam kiszáradás ellen. Amit nemtudtam, hogy epekovem van a terhesség kihozta durva görcsök formájában ezért dietaznom kell és veszélyeztetett vagyok hátha előbb kell kivenni mint ahogy a baba jönne.. szóval nekem is kijutott :)
34hkm
Szia! 8+3 hetes vagyok,ugyanazokkal a tünetekkel,mint te. Reggel elkezdődik az émelygés és szinte egész nap tart.Mellé társul a hányinger. Ha megérzek valami ételszagot rögtön felfordul a gyomrom.Enni azt eszek,amit pillanatnyilag megkívánok.Ezek mellett pedig egész napos fáradtság,álmosság.Én is reménykedek,hogy az első trimeszter után könnyebb lesz. (A ki kitalálta,hogy a terhesség áldott állapot,az nem volt terhes).
Kitartást kívánok és hogy a cél lebegjen a szemed előtt,talál az segít!
2.válaszoló sajnálom,neked is akkor bőven kijutott.
De mostmár jobban viseled nem?
Jó babavárást és sok türelmet,kitartást a többi héthez/hónaphoz.
Várom a további fejleményeket.
2.téged is sajnállak,elég rosszul kezdődött neked is,sőt a magzatszivárgás miatt is,megilyedtél?Vagy hogy történt?
És azóta jobban vagy?Nincs már szivárgás?
Hát nekem erős hányingerem van,ami nem múlik.
Viszont étvágyam nincs,sokmindentől undorodom mostanábban,vagy parfümtől stb..pedig érzem hogy korgog a hasam,de nagyon keveset tudok enni.
Neked is boldog babavárást ettől függetlenül :))
Tőled is várom a további napok fejleményeit.
4es vagyok. Az a par nap mig korhazban voltunk maga volt a pokol. Vazoltak hogymi tortenhet ha nem mulik el a szivargas...hat senkinek nem kivanom.. teljesen ossze tortem akkor abban a pillanatban, de utana probaltam nyugtatni magam hogy minden rendben lesz. Sajnos nem tudjak hogy hogyan lehetett tobb napon keresztul pozitiv a tesz a mvizre, de azota semmi baj nem tortent.. hetente megyek az orvoshoz es folyamatosan csinaljak a tesztet.
Most mar probalom elvezni a terhesseget de sajnos nem igazan megy, mar a veget szeretnem hogy itt legyen. Azt gondoltam meg a terhesseg elott hogy huuuu en mennyire fogom elvezni a terhesseget... hat mit is mondjak.... :) azt elvezem mikor mocorog es az utobbi idoben egesz nap aktiv a kis tokos :) remelem te is jobban vagy mar :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!