Mitol fugg az hogy valaki nagyon roszul viseli a terhesseget, valaki pedig meg sem erzi hogy terhes?
Szerintem ez terhességenként is változhat.
Én az első babával semmi rosszullétet nem tapasztaltam. Most a másodiknál bepótolhatom az előzőt is, mert egész nap megállás nélkül émelygek és hányok, ha mégsem, akkor szédülök. A kicsi remekül fejlődik, minden rendben van vele. Semmit nem csinálok másként mint az elsővel, nem vagyok sokkal idősebb sem (2 éves a "nagy"), nem lettem lustább és kényesebb sem és most mégis ennyire megvisel.
Szia!
Nekem az elsőnél egy rosszullét sem volt,viszont 4 hetesen véreztem...14. hétig fekvés:(
A közepe asok keményedésen kívül nem volt durva,de 31 hetesen beindult...ugyan visszatrtották,de megint az idegeskedés...Végül időre született,de annyit feküdtem amennyit csak bírtam!
Úgy vágtunk bele a másodikba,hogy nem lehet mégegyszer ugyanolyan rossz....
Hát rosszabb lett :(
16 hétig hánytam fogytam 6kilót,deezkonkrétan nem zavart (mert azt mondják így nagyobb az esély hogy nincs vetélésveszély,és ugye mi attól tartottunk megint)
Aztán19 hetesenbegörcsölt a vesém,8 nap kellett az orvosoknak,mire megegyeztek,hogy tényleg ababa nyomja...Így műtét vesekatéter...Onnantól 3 hónapig folymatos húgyúti fertőzés:( napi4 liter folyadék,5 percenként sírva pisi,állandóan orvos...Iszonyatos fájdalmak...
33 hetes voltam mikor eltávolították,Na én azóta vagyok jól...
Méga 35. hétenmegtréfált,mert bevizesedtem...Féltünk,hogy megint kórház lesz,de ez is a vesém miatt van...Ígycsak gyógyszer kell,meg diéta...
Szóval nekünk nem lesz több gyerekünk!
Ja a második alatt a pajzsmirigyem is rosszul működik,de állítólag ez is visszaáll,ha megszületik amásodik kislányunkis!
Én pedig csak reménykedem,hogy megint szép szülésem lesz,ha már a terhesség megint ramaty lett :(
Demégegyszer nem leszek várandós az tuti!
Kedves kérdező...nem tudom mitől függ,de azt tudom h nem a genetikától függ ,nem a kórtól és nem a baba nemétől,mert ugyanannak a személynek van könnyű és nehéz terhessége.
Nekem 4 terhességem volt,hol rosszul voltam,hol nem.
Én inkább a fiukkal voltam rosszul,de a húgom a lányával...tehát ????
Talán a fiúkkal rosszabbul viseljük...de lehet csak én.
Gondolkodtam én is sokat ezen hát talán függhet h mennyi és milyen vitamint szedsz...nem tudom,de ha megtudod akkor kérlek írd meg nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!