Terhességet úgy az utolsó mensi, első napjától kell számolni? Az nekem Nov29 volt. De mivel a peteérésem csak Dec18-20-ig volt úgy számoltam. Akkor csak 5hetis terhes vagyok?
Van olyan doki, aki ezt figyelembe veszi, és van, amelyik vaskalaposan ragaszkodik a menstruáció szerintihez.
Akkor legyél majd résen, ha be akarják indítani a szülést feleslegesen. Mert sajnos ez előfordulhat. Ha oda kerülne a sor, majd mondd a dokinak, hogy Te pontosan tudod, mikor volt az aktus, és hogy korábban nem voltatok együtt...
Amúgy meg egész terhesség során ez nem számít. Az AFP az egyetlen vizsgálat, ahol pontosan 16 hetesnek kellene lenni elvileg, de az meg egy tök elavult vizsgálat, az eredmény se számít...
szia! Nekem nov30 az utolsó menzi, és ma 9mm élő embryio uh szerint. Nekem össze vissza volt a menzim, azt sem tudom mikor eshettem teherbe.
Elvileg dec 14-én, de előtte csak 3 nappal voltunk együtt, úgyhogy nem tudom. Neked később volt szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!