Aki nyaron volt nagy pocakos kismama hogy viselte a terhesseget? Strandra pl el mert menni?
Nem mindegy hogy a saját kádadban ülsz bele a vìzbe vagy a strandon ahol a hüvelygombástól kezdve vizelet és stb-vel együtt ülsz a vízbe.
Elég ha csak a gyerekek pisilnek a vízbe...
De magánügy igazából.
Bnőm is járt nagy hassal stransra.
Én biztos nem mennék!
Én nekem is nagy hasam lesz nyárra.
De én se fogok strandra menni.
Szeptemberben szültem az első babámat, szóval egész nyáron pocakosan. Hőségriadók voltak egymás után, rekord is dőlt meg augusztusban (leghosszabb 3-as fokú riasztás), szenvedtem nagyon, meg is utáltam a nyarat. Én voltam strandon, de leginkább csak árnyékban ücsörögtem meg a lábam lógattam a vízbe. Én csak nem akartam otthon maradni, baráti társasággal voltunk.
2. babám júliusi (júli 3-ra voltam kiírva), strandon természetesen voltunk a gyerekkel, vízbe nem mertem menni. Fürödtek apával, én meg a lábam lógattam a vízbe. De nekem a méhszáj is nyitva volt már szóval nekem tilos is lett volna fürödni.
Fertőzésveszély miatt nem ajánlott. Ezt te tudhatod, hogy mennyire vagy rá hajlamos. Én több kezelésen túl voltam már a 2 babával, szóval én nyilván nem akartam még egyet megkockáztatni.
Kb 11 évesen voltam utoljára strandon, számomra gusztustalan, hogy az a rengeteg izzadt kitudja milyen bajokkal küzdő ember együtt poshad a vízben 🤢🤢
A nyarat meg ugyanolyan szarul bírtam, mint mindig, nem rontott a terhesség a dolgon
En sem terveztem a lablogatason kivul mast a strandon meg a fagyizason kivul mast csinalni:D
CSAK erdeklodtem!
Mert igen,nem 1 nagy pocakost szoktam latni ucsorogni es uszkalni a vizbe!!!:/😏
De nyilvan a gyerekemet azert kivisszuk. Majd apaval el lubickol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!