Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elkezdhetek a babának vásároln...

Elkezdhetek a babának vásárolni lányos dolgokat ha még nem biztos a neme?

Figyelt kérdés

De én érzem.

11 hetesen voltam utoljára ekkor genetikain ami kb 5 perc volt.

Én a monitoron szerintem lányt láttam mert fütykős nem volt és szép baba formáju volt már csak fütykös nélkül.

Anya azt tanácsolja legyek türelmes.De én nem vagyok az.

Már venni akarok neki dolgokat.

Unisex ruhak vannak pár már.

2018. ápr. 24. 10:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én 16 hetes vagyok,biztos,hogy fiunk lesz (Nifty teszt),de még csak egy bodyt vettem.Azt is azért mert ajándékba kapta a férjem,úgy tudta meg,hogy fiú.
2018. ápr. 24. 10:58
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is éreztem, hogy lány. 1000%ra. Sőt, anyukám, párom is azt mondták lány lesz. Mentünk a 4Ds ultrahangra bemutatta, hogy ő márpedig fiú. :D Ennyit a megérzésről. :D Bár persze akár be is jöhet. 50% esélyed van.
2018. ápr. 24. 11:34
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Attol mert te nem latod a futykost attol meg lehet hogy ott van az..sot ha aztmondjak neked 1honap mulva hogy lány attol az meg nem 100%os lesz.

Nezz engem peldanak maganrendelobe jartam vegig vegig lanynak mondtak neztek mindig fel oraig,es 99%ra mondtak hogy ez csak csajszika lehet es lanynak is ereztem teljesen,erre a 38hetes uh vizsgalaton olyat terpesztett hogy latszodott a futykose:D azota 41hetes vagyok es meg mindig kis srac:D

2018. ápr. 24. 11:56
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ismerőséknek végig lányt mondtak, de nem látták biztosan. Végül fiuk született novemberben...
2018. ápr. 24. 12:14
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem tudták megmondani a baba nemét sokáig, de lányt éreztem inkább. 32 hetesen az orvos lányra tippelt.

Még nem vettem kifejezetten fiús/lányos dolgokat addig, de akkor megtetszett egy lányos pléd, megvettem + még pár kislányos rugdalózót.

36. heti uh. Orvos kérdezi, kisfiút mondtam a múltkor, ugye? Mondjuk, nem kislányt. Hát, pedig ez kisfiú! :)

Azóta már 2 fiam van és egy rózsaszín plédem :D

Na, nálam a megérzés nem jött be!

2018. ápr. 24. 12:19
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
A többiek már leírták. Inkább még ne. A gyerekruhák egyébként drágák és ha nem találtad el a nemét, nem fogsz tudni tőlük megszabadulni. Használtan 100 forintokért lehet már baba ruhákat venni, szép állapotúakat. A te új ruháidat senki nem fogja neked megfizetni. Unisexet vehetsz. Én a lányomat mindenféle színben öltöztettem már baba korában is, nem csak a rózsaszín árnyalataiba.
2018. ápr. 24. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!