Elkezdhetek a babának vásárolni lányos dolgokat ha még nem biztos a neme?
De én érzem.
11 hetesen voltam utoljára ekkor genetikain ami kb 5 perc volt.
Én a monitoron szerintem lányt láttam mert fütykős nem volt és szép baba formáju volt már csak fütykös nélkül.
Anya azt tanácsolja legyek türelmes.De én nem vagyok az.
Már venni akarok neki dolgokat.
Unisex ruhak vannak pár már.
Attol mert te nem latod a futykost attol meg lehet hogy ott van az..sot ha aztmondjak neked 1honap mulva hogy lány attol az meg nem 100%os lesz.
Nezz engem peldanak maganrendelobe jartam vegig vegig lanynak mondtak neztek mindig fel oraig,es 99%ra mondtak hogy ez csak csajszika lehet es lanynak is ereztem teljesen,erre a 38hetes uh vizsgalaton olyat terpesztett hogy latszodott a futykose:D azota 41hetes vagyok es meg mindig kis srac:D
Nekem nem tudták megmondani a baba nemét sokáig, de lányt éreztem inkább. 32 hetesen az orvos lányra tippelt.
Még nem vettem kifejezetten fiús/lányos dolgokat addig, de akkor megtetszett egy lányos pléd, megvettem + még pár kislányos rugdalózót.
36. heti uh. Orvos kérdezi, kisfiút mondtam a múltkor, ugye? Mondjuk, nem kislányt. Hát, pedig ez kisfiú! :)
Azóta már 2 fiam van és egy rózsaszín plédem :D
Na, nálam a megérzés nem jött be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!