Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elkezdhetek a babának vásároln...

Elkezdhetek a babának vásárolni lányos dolgokat ha még nem biztos a neme?

Figyelt kérdés

De én érzem.

11 hetesen voltam utoljára ekkor genetikain ami kb 5 perc volt.

Én a monitoron szerintem lányt láttam mert fütykős nem volt és szép baba formáju volt már csak fütykös nélkül.

Anya azt tanácsolja legyek türelmes.De én nem vagyok az.

Már venni akarok neki dolgokat.

Unisex ruhak vannak pár már.

2018. ápr. 24. 10:06
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Legközelebb 1 hónap múlva kell mennem orvoshoz.
2018. ápr. 24. 10:07
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Én annyira fiút éreztem hogy 100%-ig biztos voltam a dolgomban. Lány lett.
2018. ápr. 24. 10:07
 3/16 anonim ***** válasza:
91%
Persze elkezdhetsz, aztán lehet, hogy nem lesz jó. Félidőig nem igazán szoktak bármit vásárolgatni és még nagyon sok időd van.
2018. ápr. 24. 10:13
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vásároltam addig még nem volt biztos a baba neme. Az, hogy te lányt érzel nem jelent semmit. Várj még. Még félidőnél sem jársz.
2018. ápr. 24. 10:22
 5/16 anonim ***** válasza:
81%
Xd te lanynak lattad:D az jo. Csak teljesen inkompetens vagy az ugyben xd erzed jolvan xd sokan ereztek. Eleve nem is ertem meg minek vasarolni :D de hajra.
2018. ápr. 24. 10:24
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy 11 hetesen nem láttál fütyit, semmit nem jelent. Akkor még elég nehéz orvosnak is megkülönböztetni amúgy. Meg az is egy dolog, hogy mit érzel.

Mindemellett vásárolj, persze, a te pénzed, csak aztán lehet, hogy kidobott pénz, mert fiad lesz.

2018. ápr. 24. 10:25
 7/16 anonim ***** válasza:
87%

Felnőtt vagy (?), saját jogon lehetsz hülye, nem kell engedélyt kérni hozzá. ;)

Egyébként meg a 11. heti uh-n akkor se látszik lógó fütykös, ha fiú.

2018. ápr. 24. 10:29
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
12.hétig teljesen egyformák a fiúk és lányok odalent.Én fiút éreztem,lányom lett.Nem vásárolnék addig,míg nem biztos a neme.
2018. ápr. 24. 10:33
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az elottem szolokhoz....fiut ereztem biztosra es lany lett :D pedig eskudni mertem volna ra,hogy fiu :D szoval szerintem inkabb vard ki mig ,,megmutatja" :)
2018. ápr. 24. 10:43
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Én maximálisan fiút éreztem.

Aztán 13. héten a saját dokinál (genetikain nem tudták megmondani) lányt mondott. Barnázás miatt visszamentem 14. héten és akkor fiút láttunk.

Ma megyek újra, kíváncsi vagyok megtéfál e megint minket.

Egyébként azt veszel amit akarsz, max felesleges lesz. Viszont ha most megveszel mindent mit csinálsz később? Hagyd meg későbbre ezeket a dolgokat, minden hétnek megvan a maga izgalma.

2018. ápr. 24. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!