Vàrandóssàg alatt is odafigyeltek magatokra? Jàrtok körmöshöz, fodràszhoz, kozmetikushoz?
Fodrászhoz évek óta 6 hetente járok, ezért most is. Ő festi a hajam és időnként vágja is.
Kozmetikushoz kb negyed évente jártam, most 13 hetes vagyok de kétszer már voltam, mert rettenetesen pattanásos lettem a terhesség elején, ez most kezd javulni.
Körmöshöz nem jártam és nem is tervezem, magam manikűrözök.
Odafigyeltem, de nekem ez sose a fodrászt, kozmetikust, körmöst jelentette.
Ahhoz hogy ápolt, tiszta, csinos, rendezett külsejű legyek, ezek egyike se kell. És nem pénz kérdése, bőven lenne, ha erre akarnék költeni.
Eddig sem jártam..
De
A körmöm mindig rendben ( gyorsan nő..mindig lakkozott, nem lepatzogzott, terhesen is így van)
Fodrász.. Hosszú hajam van, évente 1-2 alkalommal igazíttatom..
Mindig rendezett hajam van, itthon is nem zuhanyzós kontyban hordom, ha pl főzök
Kozmetikus.. Nem problémás a bőröm..
Szőrtelenítést magam végzem, szemöldökszedést is
Minden nap sminkelek, itthonra csak szemöldököt rendezek és szempillaspirált teszek.. Munkába viszont teljes sminkem van.
Szóval a második kérdésre nem a válaszom
Az első kérdésre pedig nagyon is igen a válaszom
Kelet-Mo.. .
Szóval a környék a ludas valószínű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!