Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák akik kicsi feleslegge...

Kismamák akik kicsi felesleggel, túlsúllyal kezdtek. Ti is odafigyeltek a súlyotokra?

Figyelt kérdés

Legalább 10 kiló súlyfelesleggel kezdtem a terhességem. Az elős 3 hónapban fogytam 5 kilót, ezt tartom nagyjából a mai napig. Ma pl. a kezdő súlyomtól -4 kilónál tartok.

A védönő megnyugtatott, hogy ez teljesen normális, hiszen az Én esetemben a babának van/volt miből elvennie.

Észrevettem, hogy régen bizony ettem sütit, csokit stb. Most alig kívánom ezeket, de oda is figyelek. Hiába megyek minden hónapban a védőnőhöz, Én is megmérem magam minden héten 1x, hogy mégis lássam hol tartok, és eddig meg vagyok nyugodva hogy nem híztam, hiszen a baba és az Én egészségem miatt is jó ha odafigyelek. A végén úgy sem úszom meg a hízást hiszen a baba is nőni fog mint a gomba.

Ti is odafigyeltek arra mit esztek? Én odafigyelek, de ettől függetlenül heti 1,2 fagyi, süti belefér, de nincs még (mindig) mértéktelen evés :)

Köszönöm

25+2hkm

2012. jún. 25. 20:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Én több,mint 0kg súlyfelesleggel kezdtem. De nem vonok meg magamtól semmit. Ha sütit kívánok,azt eszek,ha pizzát,akkor azt...

Mondjuk nassolni nem nassolok,mert se a chipset nem bírom megenni,se a csokikat...

2012. jún. 25. 20:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Bocsánat,több,mint 10kg..
2012. jún. 25. 20:45
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Igen, Én se vonom meg magamtól, de tény, odafigyelek. És ez annak idején nem volt. Sőt, észreveszem magamon ha kicsit túlzásba estem és olyan dolgokat is ettem ami nem azért volt mert éhes vagyok :D

2012. jún. 25. 20:50
 4/5 anonim ***** válasza:
én is több mint 10 kiló felesleggel indultam! most 12 hetes vagyok és minusz 6 kilónál járok, ami anyósom szerint rengeteg, szerinte többet kellene ennem. én nem nagyon figyelek még oda, csak arra hogy sok gyümit és zöldséget egyek! elég sokmindennel van még bajom, rengeteget hányok, így nincs gond a sok kajával :S a legtöbbször sós ételeket kívánok, a csoki meg ezek nem is nagyon kellenek :) azért 1-1 fagyit én is megeszek, mert azt nagyon szeretem :)
2012. jún. 26. 05:52
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Igen, érdekes, Én sem kívánom az édeset, inkább a sósat :) Sokkal kevesebbet nassolok mint a terhesség elött :)

2012. jún. 26. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!