Kismamaként ti miket esztek? Nagyon odafigyeltek az étrendre?
igen figyeltem
napi egy kg. gyümölcs
rostban dús kenyér zsömle féle
üres kalóriák kerülése - cukor, zsir. -
sok fehér és vörös hús
disznóhús csak rántva v. pörköltnek.
52 ről indultam és gyerekkel mindennel a végén lettem 57 kg- szülés elötti héten
édességet nem különösen ettem mert nem kivántam de volt gumicukor meg fagyi ezerrel.
igen odafigyelek az evésre.
minden nap eszem sajtot, gyümölcsöt, zöldséget, iszok tejet.
sok folyadék. vagy az ebéd vagy a vacsora szokott bő főétkezés lenni.
csokit egyáltalán nem eszek, nem is kívánom. ha nassolhatnékom van akkor gyümölcs, vagy valami keksz.
Én nem figyelek sajnos. Gyümölcsöket egyáltalán nem kívánok, nem is eszek. Mondjuk főzelékeket többször eszem egy héten. A szendvicseimhez eszem paradicsomot. Minden nap eszem husit. Kb ennyi ami egészséges.
De olyan zsíros, cupákos, cukros, édes, csokis dolgokat viszont nem szoktam enni,úgyhogy végül is nem vészes a táplálkozásom :)
Gyümölcs-ügyileg kellene összeszedni magamat.
nem irtam el ... lehet hogy még fogytam is keveset de 52 voltam a 8. héten levő védőnői vizsgálaton terhesség elött meg 51 és fél ...
szülés elött bennt feküdtem a klinikán ott hetente méreckedés volt.
azért nem hiztam mert pajzsmirigyes vagyok és jól be van állitva igy ha nem vagyok terhes is tartom a súlyom stabilan...
evvan.
mindent !
mangót nyáron cseresznyét meggyet almát barackot körtét dinnyét
egy kiló barack négy - öt szem elosztogatom egyet reggeli müzlibe a többit vacsi után desszertnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!