Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamaként ti miket esztek?...

Kismamaként ti miket esztek? Nagyon odafigyeltek az étrendre?

Figyelt kérdés
2010. aug. 10. 14:08
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
66%

igen figyeltem

napi egy kg. gyümölcs

rostban dús kenyér zsömle féle

üres kalóriák kerülése - cukor, zsir. -

sok fehér és vörös hús

disznóhús csak rántva v. pörköltnek.

52 ről indultam és gyerekkel mindennel a végén lettem 57 kg- szülés elötti héten

édességet nem különösen ettem mert nem kivántam de volt gumicukor meg fagyi ezerrel.

2010. aug. 10. 14:12
 2/22 anonim ***** válasza:
73%

igen odafigyelek az evésre.

minden nap eszem sajtot, gyümölcsöt, zöldséget, iszok tejet.

sok folyadék. vagy az ebéd vagy a vacsora szokott bő főétkezés lenni.

csokit egyáltalán nem eszek, nem is kívánom. ha nassolhatnékom van akkor gyümölcs, vagy valami keksz.

2010. aug. 10. 14:16
 3/22 anonim ***** válasza:

Én nem figyelek sajnos. Gyümölcsöket egyáltalán nem kívánok, nem is eszek. Mondjuk főzelékeket többször eszem egy héten. A szendvicseimhez eszem paradicsomot. Minden nap eszem husit. Kb ennyi ami egészséges.

De olyan zsíros, cupákos, cukros, édes, csokis dolgokat viszont nem szoktam enni,úgyhogy végül is nem vészes a táplálkozásom :)

Gyümölcs-ügyileg kellene összeszedni magamat.

2010. aug. 10. 14:19
 4/22 anonim ***** válasza:
Én előtte is odafigyeltem, úgyhogy igazából semmin sem kellett változtatnom, csak kicsit több folyakédot ittam (én mindig ezzel állok hadilábon, és régebben is keveset ittam).
2010. aug. 10. 14:19
 5/22 anonim ***** válasza:
Carmen: Most valamit elírhattál, vagy nem tudom. De csupán 5 kg hízás gyerekkel együtt nagyon kevés.
2010. aug. 10. 14:22
 6/22 anonim ***** válasza:

nem irtam el ... lehet hogy még fogytam is keveset de 52 voltam a 8. héten levő védőnői vizsgálaton terhesség elött meg 51 és fél ...

szülés elött bennt feküdtem a klinikán ott hetente méreckedés volt.

azért nem hiztam mert pajzsmirigyes vagyok és jól be van állitva igy ha nem vagyok terhes is tartom a súlyom stabilan...

evvan.

2010. aug. 10. 14:25
 7/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Kedves Carmen az mit jelent, hogy napi 1 kg gyümölcs? Én örülök, hohyha napi 1 alma vagy barack lemegy! Többfajta gyümi, vagy általában egyfajtát eszel? Mit, ha megkérdezhetem?
2010. aug. 10. 14:27
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Én amit minden nap eszem-iszom:joghurt, tej, kakaó,sajt, gyümölcsök (mindenféle és nem maradhat el nap nélküle), zöldség (ezt nemcsak nyersen).Reggelire, vacsorára hideget eszem, ebédre főtt kaját, mindig mást.Viszont fehér kenyeret eszem, és a kislányommal sokszor kívántam a csokit, sütit, néha a jégkrémet.Ha nagyon kívántam, megettem.Nem érdekelt, hogy hízlal -e, mert nem véletlenül kívánja meg ezeket az ember.Nagyon egészségtelen, zsíros vagy gyorséttermi kajákat, chipseket a terhességem előtt sem ettem, így nem nehéz lemondani ezekről.Viszont eszem ágában sincs szigorúnak lenni magamhoz.Nem fogok müzlin, magvakon, tönkölybúzán meg korpáskekszen élni, csak azért, mert az egészséges.Azért kell a kalória is, akárki akármit mond.Annak a picinek energia is kell, hogy kifejlődjön, energiát igényel az is, hogy rúg.Ha nem ennék normálisan, már összeestem volna valahol.Nem a kaján spórolok, hanem minden nap tornázom.
2010. aug. 10. 14:28
 9/22 anonim ***** válasza:
Én odafigyelhetek, amint abbamaradt a hányás és émelygésem és végre tudtam reggelizni ebédelni vacsirzi, azonnal híztam. A gyümölcs is hízlal engem. Hogyha napi egy kg gyümit megennék akkor biztos 2 kg-ot is felszednék egy héten. Sajnos nem vagyunk egyformák.
2010. aug. 10. 14:28
 10/22 anonim ***** válasza:

mindent !

mangót nyáron cseresznyét meggyet almát barackot körtét dinnyét

egy kiló barack négy - öt szem elosztogatom egyet reggeli müzlibe a többit vacsi után desszertnek

2010. aug. 10. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!