19 hetesen elmehetek kozmetikushoz hámlasztásra?
Sajnos nagyon csúnya májfoltjaim vannak az arcomon.
Ellenjavallatok: hisztaminérzékenység. Fogalmam sincs, hogy van-e!Illetve fényterápiás ultrahanggal kezelik a bőrt. (ezt lehet?)
Mondtam, a kozmetikusnak, hogy babát várok, nem mondta, hogy nem kellene. Még nem csináltattam ilyet, ha van esetleg valakinek tapasztalata, vagy véleménye kíváncsi lennék rá.
Köszönöm!
Köszönöm a válaszokat!
Nem most kezdett el zavarni! Tavaly előtt jelentkezett először, akkor nagyon enyhén, akkor azt sem tudtam mi miatt vannak azok az enyhe foltok. Tavaly nagyon durva lett, sajnos nagyon rossz helyen, olyan mintha bajszom lenne és több helyen is az arcomon. Nem kísérletezni szeretnék, csak a terhesség első trimeszterében egyáltalán nem szerettem volna és nem is bírtam volna, mert minden szagtól rosszul voltam (bár még most is). Nem a terhesség miatt jöttek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!