Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamaként lehet kozmetikusho...

Kismamaként lehet kozmetikushoz menni arckezelésre?

Figyelt kérdés
Nem árt a babának a nyomkodás meg a sok krém?
2012. máj. 12. 18:16
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Már miért ártana? Nem a méhed nyomkodják...
2012. máj. 12. 18:17
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem is erre gondoltam... -.-

De a krémek sem ártanak? Szóval nem tiltott, mehetek nyugodtan? Nem kérek a lekezelő válaszokból, ha csak így tudsz válaszolni, akkor tartsd meg magadnak. Első baba, nem tudhatok mindent. Ez az oldal meg azért van, hogy kérdezzünk...

2012. máj. 12. 18:20
 3/9 anonim ***** válasza:
67%

Nem akarok lekezelő lenni, de néha már nem értem mennyi butaságot tudnak az emberek kitalálni. Nem, a krém sem árt. A testápoló se amivel bekened magad zuhany után. és a fogkrém sem. az éjszakai krémed sem. A korzmetikus kréme sem. Sőt a szemed is kifestheted és rúzst is feltehetsz. és a hajadat is festheted

Terhes vagy nem immunhiányos betegségben szenvedsz,akinek steril búra alatt kell élnie.

(orvos)

2012. máj. 12. 18:23
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. máj. 12. 18:24
 5/9 anonim ***** válasza:
38%

Kedves (orvos)!

Ha első babát várunk, mindannyiuunkban felmerülnek kérdések.

Nem kellene ilyen lekezelően bánni másokkal, egyszerű, igen, lehet választ is elég lehetett volna írni.

Kedves Kérdező!

Szokj hozzá, hogy ilyen lekezelőek lesznek veled egyesek, de jó hír, sokan normálisan állunk hozzá a válaszokhoz. :)

Boldog babavárást!!

2012. máj. 12. 18:33
 6/9 anonim ***** válasza:
74%

első vagyok.

Nekem isvolt eléső terhességem, de azért a józan gondolkodásomat ez nem vette el.

Sajnos a kismamák csak egymást ijesztgetik a legnagyobb butaságokkal (terhesség után pedig a "mit meddig nem ehet a gyerek" hisztériával), a többi pedig elhiszi.

Jó lenne már véget vetni ennek.

2012. máj. 12. 18:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem, ezek nem ártanak, de ahogy haladsz előre, egyre kellemetlenebb lehet a háton fekvés és a 30. hét után nem is ajánlják hosszabb ideig, mert elnyomhat egy-egy fontosabb eret, akár ájuláshoz is vezethet, de a vége felé 15 percnél tovább ugyanabban a pozícióban sehogy sem jó feküdni:)

33 hetes kismama

2012. máj. 12. 18:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia! Pont ezt akartam írni, amit az utolsó kismama.

Én 31 hetes vagyok, de pl a 4D uh-on kétszer lettem rosszul, a belgyógyásznál az EKG alatt szintén majdnem fekve elájultam és már előre félek a 32. heti kórházi uh-tól is, mert ott is hanyatt kell feküdni hosszabb ideig.

Maga a kozmetikai kezelés nem árt a babának. Csak erre kell majd figyelned, hogy a hosszú hanyatt fekvéstől ő is kevesebb oxigénhez juthat. Talán félig ülve is meg lehet oldani.

Kellemes időtöltést nektek!

2012. máj. 12. 18:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a kozmetikusom hogy lehet kezelesre menni, csak a vegen az ultrahangos melytaplalast nem szabad terhesen alkalmazni!
2012. máj. 14. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!