Milyen gyakran szabad/lehet menni kozmetikushoz arckezelésre?
Figyelt kérdés
Nyárra szeretném széppé tenni az arcbőröm.Nem kell gyulladt, pattanásokkal teli arcra gondolni, mert azt ugye képtelenség lenne 1-2 hónap alatt széppé,szebbé tenni.Miteszereim vannak és 3-4 pattanás.Azt hiszem lehetne változást elérni nyárig.Hány kezelés után látszik a különbség és milyen gyakran menjek el?2011. ápr. 30. 13:36
1/4 Darcy01 válasza:
Nekem azt mondta a kozmetikusom, hogy évente kétszer ajánlott az arctisztító kezelés, általában tavasszal és ősszel érdemes elmenni.
Egy ilyen arctisztító kezelés órákig is eltart, és utána néhány napig piros a bőröm.
Vagy esetleg másmilyen arckezelésre gondoltál?
2/4 A kérdező kommentje:
Én a sima pattanás és miteszer eltávolító arckezelésre gondolok.:) gőzölés-nyomkodás-krémezés-szevasz kezelés =D
2011. ápr. 30. 18:26
3/4 H.Zsani válasza:
nekem viszonylag tiszta bőröm van, csak miteszereim vannak. én havonta egyszer azért elmegyek. de akinek alig van valami kis miteszere annak elég évszakonként egyszer elmenni. 1-2 napig piros az arcot utána pedig elkezd kompni a bőröd. de én sokkal jobban szoktam utána érezni magam..megéri az a 2órás nyomkodásos szenvedés :D
4/4 Darcy01 válasza:
Én is erre a fajta kezelésre gondoltam:-)
Akkor szerintem neked elég valóban az évi 1-2 kezelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!