Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi ruhátok van terhesen?...

Mennyi ruhátok van terhesen? Jártok kozmetikushoz stb?

Figyelt kérdés
Nekem van két nagyobb méretű pólóm meg még pár jó rám a régiek közül. Két vastagabb és egy véknyabb leggings. Egy tavaszi kabát, két cipő. Néha olyan csövesnek érzem magam, ha megyünk valahova. Nem tudom, vegyek e még ruhát. 34 hetes vagyok. Gondolkoztam pólón, rövidnadrágon, szoknyán a nyárra de ezeket érdemes most megvenni vagy várjak, hogy hány kg leszek szülés után?
2017. márc. 30. 13:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Nagyjából ugyanannyi, mint nem terhesen. Kaptam kölcsön ismerőstől két terhesfelsőt, de igazából csak szimpla pólók. Vettünk a decatlonban 2 jóga vagy torna vagy nem is tudom milyen nadrágot, azokat akkor hordtam amikor már a rendes nadrágokat nem tudtam sehogy sem felvenni (kb. utolsó 6-8 hét). Egyébként mindent ugyanazt hordtam, mint normálisan. Még a télikabátot is.
2017. márc. 30. 13:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Hogy őszinte legyek, én csak egy nadrágot vettem anno, minden más ruhám rám jött.

Nem vennék a helyedben nyárra előre semmit, nem tudhatod, hogy milyen gyorsan áll vissza a súlyod.

2017. márc. 30. 13:55
 3/9 anonim ***** válasza:

Csak egy terhes farmert vettem es ket folsot, de direkt olyat, ami utana a szoptatashoz is jo volt. Az osszes tobbi ruham jo volt ram.

34 hetesen en mar nem csinalnek nagy vasarlast.

2017. márc. 30. 13:59
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Ja, es kozmetikusnal 36 eve meg sosem voltam, nem ertem ennek mi koze a terhesseghez ?
2017. márc. 30. 14:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

22 hetes vagyok, de már van pocakom. Kaptam kölcsön 2 kismama szoknyát, meg vettem 2 nadrágot, plussz egy kiskabátot. Mivel nagyon magas vagyok a cipőim mind lapos talpúak, kényelmesek, illetve a korábbi felsőim is olyan fazonúak voltak eleve, hogy most is felvehetem őket. Más vásárlást nem nagyon tervezek.

Kozmetikushoz, fodrászhoz amúgy sem szoktam rendszeresen járni, max évente 1-2x, de amúgy sminkelem magam, lakkozom a körmöm. Ha nagyon elegánsan kéne felöltözni van olyan kisruhám, ami mell allatt vágott, szerintem simán felvehetném.

2017. márc. 30. 14:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Én vettem elég sok cuccot. 3 nacit, 2 ruhát meg 6 pólót. A felsőim ettőld függetlenül nagyjából jók még rám, csak rövidebbek. A gatyák nagyon megérték, mert nem jönnek már rám a régiek. Nehéz jó árban találni terhesruhát, mert mindenhol aranyárban mérik. Én úgy csináltam, hogy a boltban felpróbáltam, aztán a netről akciósan megrendeltem. Főleg H&M-ből, mert mindig volt valami akcióban. Egy jó tipp: a rövidebbé vált pólókat fel lehet venni magasított derekú gumis szoknyával, így nem kell mindenből újat venni. Sok ruha elméletileg jó lesz még szülés utánra is, hiszen (sajnos) a poci nem megy le rögtön.
2017. márc. 30. 17:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Én eddig még csak derékmelegítőt vettem és azt húzom rá a régi nadrágjaimra amiket nem cipzározok be. Pólókból a hosszabb szabásúakat részesítem előnyben. most 92 cm a haskörfogatom (legutóbb 100 fölött egy kicsivel mentem szülni). Lehet, hogy kelleni fog a végére még pár felső, de olyat igyekszem beszerezni, amit később is tudok hordani. Én sose jártam kozmetikushoz. Otthon intézem az ilyesmit (bár attól függ mire gondolsz: kozmetikai tetoválásom pl. nincs)
2017. márc. 31. 07:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanannyi ruhám van kb. mint előtte. Kozmetikushoz most gyakrabban járok mint előtte.
2017. márc. 31. 12:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Használtan vettem, illetve ismerőstől kaptam kismama-holmikat (pocakbetétes nadrágokat, szoknyákat), kismama-felsőket, meg pár újat is vettem. Én élveztem, hogy nagy pocakkal is lehet igényesen és változatosan öltözködni. Egyedül a cipővel volt gondom, mert az utolsó egy hónapban a vizesedés miatt nem jött rám semmilyen cipő, vennem kellett egyet, amibe beleférek, amúgy csak papucsban tudtam járni. (Télen voltam nagy pocakos és csak egy rettenetesen ronda papucscipőt tudtam venni, amibe belefértem és kényelmes is volt. De túléltem. Szülés után gyorsan ki is dobtam.)

Szépségápolási szolgáltatások terén egy markáns változás volt a terhesség előtti állapothoz képest: a terhesség végén már pedikűröshöz jártam, amikor nem értem el a lábam. Minden más ugyanúgy ment tovább, mint előtte.

2017. márc. 31. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!