5. hetes terhesen jelentkezhet már fokozott szőrösödés?
Bocsánat ha hülye kérdés,de első baba.
Olvasgattam már a neten ezzel kapcsolatban, de ott inkább a has környéki szőrösödést írták.
Nos nekem a belső combom olyan szőrös mint egy majomnak.
Ma véltem felfedezni hogy már hátul is,a térdhajlat felett is sokkal sötétebb.
Ha leborotválom az intim részeket, ott is kb 2 nap alatt akkorát nő, mint eddig 1 hét alatt. Nem vagyok egy szőrös tipus, sőt, nagyon kevés és szőke szőröm volt eddig.
Igazából nem zavar, csak furcsa.Valakinek tapasztalat? Remélem bajszom azért nem nő :D
Személyes tapasztalatom nekem nincs ezzel, mert én kb.egyáltalán nem szőrösödtem a kislányommal.
Viszont létezik, hiszen a hormonok ilyenkor teljesen felborulnak. És ha valaki, egy kicsit is hajlamosabb erre, akkor ez történik. Lehet csak az elején lesz, nem feltétlenül kísér végig.
Köszönöm a választ. :)
Gondoltam hogy a hormonok játéka ez, csak hogy ilyen hamar jelentkezett, kicsit furcsának találtam.
Azért remélem nem fog romlani a helyzet, mert nem szeretnék Chewbacca lenni :D főleg hogy jön a nyár :)
Köszönöm a válasz neked is :) de nem gondolom véletlen egybeesésnek, mert eddig nem volt ilyen problémám.Tudom hogy a terhesség alatt a hormonok okoznak ilyent, én igazából arra voltam kíváncsi, hogy jelentkezhet e mindez ilyen korán?
Mint írtam is, világ életemben nagyon apró szőke pihe szörőm volt (leszámítva az intim részeket, természetesen ott azért erősebb és sötétebb)De hogy a combom soha nem volt ilyen, konkrétan fekete szőrös az tuti :)
Nekem eppenhogy alig nott terhesen.Ha nagyon aggodsz,egy hormonvizsgalattol kiderulhet.
Boldog babavarast akar bundaval akar nelkule;)
Köszönöm szépen!
Igen boldog, még így is hogy bundás lettem :D
Nemrég voltam vérvételen pont azért hogy a doki megnézze minden rendben van e, mert babát akartunk, és ő javasolta hogy nem árt egy hormonkép :D Jövő héten megyek dokihoz hogy megnézzük a babót és akkor rákérdezek a hormoneredményekre :)
Ha rosszabb lesz, maximum Apával együtt borotválkozunk :D
Kedves utolós! :)
Köszönöm a választ. :)
Én már kezdtem azt hinni hogy csak nekem van ilyen.
De akkor megnyugodtam hogy nem vagyok klinikai eset :D
Hát akkor reménykedünk hogy szülés után visszaáll minden az eredetibe :)
#8-as vagyok.
A később olvasók megnyugtatására - visszaállt minden a szülést követően :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!