Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az baj ha nem eszik a feleségem?

Az baj ha nem eszik a feleségem?

Figyelt kérdés
Semmit nem akar enni. Mit próbáljak mit adjak neki enni? 25F, 24N

2018. márc. 24. 16:53
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
De ő nagyon sovány. Nem akarom hogy fogyjon
2018. márc. 24. 19:00
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezt sajnos nem te döntöd el . Mivel pasiból vagy igy nem igazán érezheted át .. de kb én ugy tudnám leirni ezt az időszakot mint amikor hányós-hasmenéses vírusban vagy heteken keresztül ... nekem pl a savam is nagyon magas és hiába vagyok éhes egy falat se megy le .. ha mégis vissza is jön . Ha erőlteted csak rosszabb lesz . De a vége felé is előfordulhat és ott már azért mert a pici nyomja a gyomrát . 38hkm
2018. márc. 24. 19:07
 13/17 anonim ***** válasza:
Ne erőltesd. Fogalmad sincs, min megy keresztül a teste. Felnőtt ember, el tudja dönteni, hogy tud-e enni, vagy sem. Gondolom annyira rosszul van, hogy semmi nem megy le neki. Ha erőlteted, sokkal rosszabb.
2018. márc. 24. 20:18
 14/17 A kérdező kommentje:
Én nem erőltetem csak ha eszek mindig megkérdezem hogy kell-e neki.
2018. márc. 24. 20:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Vajas kenyéren és kevesen kívül semmit nem bírtam enni. Ez normális ne erőltesd. Majd jobban lesz.
2018. márc. 24. 20:21
 16/17 anonim ***** válasza:

Hat akkor nem tudsz sokat tenni vele. Nekem első terhesség idején húsundorom lett. 10 hetes voltam amikortól nem bírtam hust enni. Igazából nagyon mást se. Végül vizesedessel összesen 8kilo plusz lett ami mar a kórházból hazajövet lement. Én nem voltam nagyon vékony de sokaknál nem megy az evés. Most a hormonok miatt utána a gyerek nyomja a gyomrát és minden vissza jönne. Második gyerek és eddig itt is fogytam csak. 17 hetesen -2 kiló az eddigi, pedig 1x se hánytam. Ha hány el meg több lenne az tuti. Sajnos ez egy ilyen időszak amit át kell beszélni neked és neki is.

Folyadék és vitaminokra figyeljetek!

2018. márc. 25. 13:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Amit át kell veszelni nektek, bocs autokorrekt.
2018. márc. 25. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!