Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az baj ha nem eszik a feleségem?

Az baj ha nem eszik a feleségem?

Figyelt kérdés
Semmit nem akar enni. Mit próbáljak mit adjak neki enni? 25F, 24N

2018. márc. 24. 16:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
63%
Akkor meghal. Fura kérdés
2018. márc. 24. 17:04
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős terhes? Ne aggódj eleinte nagyon sokan vannak annyira rosszul, hogy semmit nem bírnak enni. Megfelelő folyadékpótlàs legyen. Én kb a 16. hétig napi pàr szelet puritóson és vizen éltem. Nem ritka, hogy a rosszullétesek fogynak is. Ne aggódj és ne próbàld tömni. Majd eszik akkor és annyit amennyi jólesik!
2018. márc. 24. 17:06
 3/17 anonim ***** válasza:
71%
Ezt már kérdezted itt nemrég.
2018. márc. 24. 17:08
 4/17 A kérdező kommentje:
8 hetes. Nem kérdeztem még.
2018. márc. 24. 17:10
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a gyerekvállalás témakörbe írtad, gondolom várandós.Hány hetes? Miért nem eszik? Émelyeg? Netán a vége felé jár és összenyomja a baba a gyomrát ezért nincs étvágya? Kevés az infó.

Gyümölcslé, leveslé..

2018. márc. 24. 17:11
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Én a 8. hétig 5 kg-ot fogytam, azóta még 3-at és 13 hetes vagyok. Nagyon sokat hánytam, semmi étvágyam nem volt. Akadt olyan nap amikor csak háztartási kekszet vagy ropit ettem és vizet ittam. Bármi ami jól esik egyén azt, ha az chips akkor azt egyen, a folyadékra kell figyelni nagyon mert én kiszáradással kórházba kerültem. Egyébként lassan jobb lesz, saját tapasztalat pedig én nem vagyok egyszerű eset!
2018. márc. 24. 17:13
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

8 hetes akkor főleg ne stesszelj. A pici elveszi, ami neki kell. A feleségeden pedig majd àtmegy a rosszullétes időszak (feltételezem ezért nem eszik) és behozza a lemaradàst.

2. voltam

2018. márc. 24. 17:14
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond, biztos szarul van, én se tudtam enni szinte egész nap a 14. hétig. Ez ilyen, ne aggódj, nem lesz semmi bajuk.
2018. márc. 24. 17:17
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 20 hetesen volt egy hányós vírusom. Három napig folyamatosan hánytam, utána még egy hétig egy falat se ment le a torkomon... 4220 grammal született a babám.. szóval hidd el, elveszi ami kell.. a feleséged pedig majd fog enni biztosan ha bír.
2018. márc. 24. 17:28
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Én most vagyok a 10. hétben, én se kívánok semmit, mert kb mindentől hányok. Eddig 8 kilót fogytam. Ami most bennem marad, az a gyümölcs (banán, alma, mandarin), pedig azt mondják, az pont savat csinál. De hát ez van. Voltam kórházban is pár napig, mert akkor a folyadék sem maradt bent. Ott diétás kaját javasoltak. Az néha bent marad. Majd lesz jobb is, remélhetőleg...
2018. márc. 24. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!