Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hematómás terhességgel kapcsol...

Hematómás terhességgel kapcsolatban valaki?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy észrevételem, ami lehet nem helyén való. Légyszi segítsetek! Az előző terhességemnél is elöntött kétszer a vér, és egészséges fiam lett. Most is ez a szitu. Hematóma. Nade! A kérdés, aki barnázott, vérzett, vagy csak tudja , hogy volt hematómája, milyen nemű gyermeket szült abból a terhességből? Unokatesómnak már megmondták, hogy fia lesz és van neki is egy kisfia és ő is vérzett. :D
2018. márc. 23. 11:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csak véletlen egybeesés, de nekem is fiam lett. :)

Most már 12 éves. :)

Boldog babavárást!

2018. márc. 23. 12:22
 2/19 anonim ***** válasza:
Nekem is van hematómám és kisfiú.
2018. márc. 23. 12:46
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Pont a vérzés miatt, én sokáig úgy gondoltam, ha minden rendben lesz csak kislány lehet, mert elvileg ők erősebbek, de tévedtem. Kisfiam lett :)
2018. márc. 23. 12:48
 4/19 anonim ***** válasza:
Mindhárom terhességnél véreztem,kettő lány egy fiú(elvileg) :D
2018. márc. 23. 13:04
 5/19 anonim ***** válasza:
11-16.hétig véreztem,fiam lesz. :)
2018. márc. 23. 13:19
 6/19 anonim ***** válasza:
5-14. hétig véreztem, fiú lett már 2 hónapos :)
2018. márc. 23. 15:20
 7/19 A kérdező kommentje:
4-es Hematóma miatt véreztél, vagy hormonálisan?
2018. márc. 23. 20:09
 8/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, remélem megírhatom, hogy mim lett. Szerintem azért születik több lány, mert a fiúkkal könnyebben elvetélnek. Lehet butaság, de feltűnt fórumokon mikor olvasgattam, hogy majdnem elment, elöntött a vér, de itt van az egészséges kisfiam. Gondoltam megér egy kérdést.
2018. márc. 23. 20:13
 9/19 anonim ***** válasza:

Erre nagyon kíváncsi leszek. Én 4 hetesen véreztem 6 napot, azt mondták nem hematóma valószínüleg, hanem ikreknek indultak. De pontosan nem tudták az okát. 3-án kiderül, hogy fiú vagy lány:).

12+2 napos kismama

2018. márc. 24. 22:32
 10/19 anonim válasza:
2. és 3. tergességemnél volt/van. A 2. kislány lett, most kisfiút várok. Haematoma még megvan sajnos, de elvileg nem fog már gondot okozni.
2018. márc. 25. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!