Pontosan mennyibe kerül egy abortusz és mivel jár? Mennyi idő amíg elvégzik? Kb mennyi időt kell az abortusz után a kórházban tölteni?
Lehet, hogy ezért a kérdésért sokan lehurrognak. Eléggé valószínű,hogy teherbe estem és nem tudunk
most felnevelni egy babát.
Nagyon félek az abortusztól,félek,hogy belehalok
vagy nem lehetek többé terhes(volt már rá példa)
nem tudom hányadik válaszoló,szerintem látni a kérdező írásaiból,h nem éppen jó kedvében választotta ezt a lépést,és szerintem bármi kis lehetősége is lenne,nem tenné meg!
Kérdező,unokatesómnak is volt 16 évesen(20.hétben),pedig az már 20 éve volt,és mégis lehetett utána gyermeke,azóta 2 egészséges kisfia van. pedig az akkori technika még elég elavult volt,ne félj tőle,lesz még babád! szoritok neked h minden helyre jöjjön! és a számodra a lehető legjobban alakuljon minden!
Nagyon szépen köszönöm,nagyon sok "erőt" adtatok,adtak
nekem.Remélem,hogy minden rendben lesz és mégegyszer
köszönöm a kedvességet és a bíztatást.
A tini ambulanciát nem értettem én sem amikor mondta a doki, de félbe is szakítottam, mert tudadtam vele, hogy én megtartom a picit! Csak én úgy mentem be, hogy "pozitív lett a tesztem, és hogyan tovább"
De én az uh-ra gondoltam meg a védőnőkre, amugy 5 hetes terhes voltam! Az ultrahangot megcsinálják neked is, egy jó tanács: ne nézd a monitort! Szerintem...legalábbis nekem nem tenne jót látni azt a pici fekete foltot, 3 hét mulva szülök, de még mindig emlékszem élesen a legelső uh-ra!! Hány hetes vagy? Nem tudod?
szia
Eloszor is nagyon sajnàlom, hogy ilyen helyzetbe kerultèl...
sajnos èn is àtestem egy abortuszon, màsfèl ève.
nekem a telki magànklinikàn vègeztèk el, ès csak jot tudok rola mondani. nagyon kedvesek voltak velem a novèrkèk, ès az orvosom is szuper volt. nem gorcsoltem tàgitàskor egyàltalàn, semmi fàjdalmam nem volt, utàna alig vèreztem, ès szintèn nem fàjt semmim a mutèt utàn sem... Mintha semmit sem csinàltak volna...
a szobànk olyan volt mint egy hotelszoba, ès miutàn tul voltam az egèszen, mèg ebèdet is kaptunk szobaszervizel. fèrjem vègig mellettem lehetet a szobàban.
a pàrommal reggel 7-kor mentunk be, ès este 7-kor, màr hazaengedtek.
engem csak lelkileg viselt meg nagyon a dolog, pedig èn is egy eros embernek tartom magamat.
amugy a beavatkozàs nekem 100.000 ft-ba kerult.
Tudom, hogy ez sokaknak sok, de nekem megèrte.
Sajnos nekem nem volt vàlasztàsom, mert ott volt a lehetosèg, hogy nem lesz egèszsèges a baba.
lelkileg mèg mindig nem vagyok tul rajta, ès szerintem addig nem is leszek, mig teherbe nem esek megint.
Az hogy mekkora a meddosèg lehetosège, mindenki màst mond, de a sajàt tapasztalatom az, hogy 1 vagy 40 %-os az esèly az szinte mindegy, igy is ugyis benned lesz egy kis fèlsz, amig ujra teherbe nem esel.
Remèlem tudtam segiteni, lègy eros!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!