Pontosan mennyibe kerül egy abortusz és mivel jár? Mennyi idő amíg elvégzik? Kb mennyi időt kell az abortusz után a kórházban tölteni?
Lehet, hogy ezért a kérdésért sokan lehurrognak. Eléggé valószínű,hogy teherbe estem és nem tudunk
most felnevelni egy babát.
Nagyon félek az abortusztól,félek,hogy belehalok
vagy nem lehetek többé terhes(volt már rá példa)
Köszönöm a választ és a védelmet.
Jó érzés,hogy vannak ilyen emberek is,akik
megpróbálnak segíteni más embereknek.
Köszönöm szépen a választ mégegyszer,
azt hiszem rászánom magam.
Még egy kérdés:
Az abortusz előtti vizsgálatok(gondolom vannak)
mennyi időt ölelnek fel és mik ezek a vizsgálatok?
Előtte elküldenek tini ambulanciára, ahol kitöltessz egy rakat papirt, meg egy emberkével kell elbeszélgetned, aki engedéjezi az abortuszt! Tovább nem tudom, csak engem már küldtek volna, csak én megtartottam, de nekem megvan a megfelelő hátterem otthonom! Ne legyél kiborulva, ha nem lett volna megfelelő anyagi és egyéb hátterünk, akkor mi sem vállaltuk volna be!!
Aki lehurrogott valószínű anyuka, vagy kismama mint én, kicsit furi a sok kismamis kérdés között, de ilyen is van...te sem jó kedvedből teszed, sajnos ilyen is van!!
Remélem pár év mulva te is a kismamis kérdéseket teszed föl!!
Fel a fejjel!!
Köszönöm a válaszod!
Ez a tini ambulancia,hmmm..
Ez mit takar,nem tudja valaki?
Egyébként már elmúltam 18,akkor is elküldenek erre az
ambulanciára?
Ha nem vagyok túl indiszkrét,mennyi idősen tartotta(d)
meg a babát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!