Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit szóltok, ha láttok egy...

Mit szóltok, ha láttok egy terhes nőt hányni a buszon?

Figyelt kérdés

Sajnos egyszer-ketszer megesett, hogy nem tudtam időben leszállni, és elhánytam magam a buszon. Azóta már hordok magammal zacskót, és utána azonnal leszallok és kidobom a kukába, de mindig nagyon szégyellem magam, mert főleg így telikabátban még nem is látszik a pocakon...:/

30N

2018. márc. 6. 22:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha közvetlen közelemben lenne (tehát nem egy tömött busz másik végén, ahova el sem tudnék menni) akkor biztosan segítenék neki, ha tudok akár várandós akár nem. Senki sem jókedvében szokott hányni és szerintem ez neki még kellemetlenebb, mint pl. nekem, aki mellette ül. Sajnálnám szegényt, hogy ilyen helyzetbe került, mert sokan nem valami megértőek ilyenkor.
2018. márc. 7. 07:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Rettenetesen sajnálnám.Én is voltam ilyen helyzetben,bár buszon szerencsére nem jött rám,ellenben liftben igen.
2018. márc. 7. 07:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Én is hánynék mert nem bírom..
2018. márc. 8. 04:07
 14/14 anonim ***** válasza:

Én segítenék, mert én is hánytam 18 hétig.

Húzd le a zipzárt, hogy lássák mekkora pocakod van!

2018. márc. 8. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!