Mit szóltok, ha láttok egy terhes nőt hányni a buszon?
Figyelt kérdés
Sajnos egyszer-ketszer megesett, hogy nem tudtam időben leszállni, és elhánytam magam a buszon. Azóta már hordok magammal zacskót, és utána azonnal leszallok és kidobom a kukába, de mindig nagyon szégyellem magam, mert főleg így telikabátban még nem is látszik a pocakon...:/
Te mit szólnál, ha melletted valaki hányna a buszon ?
2018. márc. 6. 22:43
2/14 anonim válasza:
Hát kiakdnék. Ha hánysz ne buszozz.
2018. márc. 6. 22:49
3/14 anonim válasza:
Még sosem hányt mellettem senki, így lövésem sincs, hogyan reagálnék. Alapból nagyon empatikus ember vagyok, rögtön arra gondolnék, hogy vmi baja van, azért hány. Ha pedig kismama hányna, nagyon megértő lennék annak ellenére, hogy a látványtól, a szagoktól nagyon undorodnék.
Az emberek többsége egyébként hangosan a nemtetszését nyilvánítaná ki.
2018. márc. 6. 22:54
4/14 anonim válasza:
Azért azt nem mindenki tudja megoldani, hogy ne buszozzon ha hány.. Tudom itt mindenki csak hitelmentes házzal, saját autóval(anyukának és apukának is), és minimum egymilliós megtakarítással vállal gyereket, de léteznek átlagemberek is, akiknek muszáj a tömegközlekedést választani ha el akarnak jutni valahová. Kérdező, szerintem jól teszed, hogy hordaszz magaddal zacskót. Én mondjuk valószínűleg rosszul lennék ha hányni látnék valakit,mindegy hogy terhes vagy sem, nem bírom az ilyesmit sajnos.. De tekintettel lennék az állapotára és nem néznék rá rosszalló tekintettel, amennyiben igyekszik diszkrét lenni, mint pl te hogy zacskóba és amint tudsz leszállsz.
2018. márc. 6. 22:56
5/14 anonim válasza:
En egyszer kiskoromban sulibol mentem haza busszal es ereztem hogy nagyon hanynom kell es baromi szarul vagyok. de mielott a sofor kinyitotta volna az ajtot telibehanytam az ajtajat, aztan a kezemmel probaltam visszatartani de igy a kabatom is csurom hanyas lett es olyan baromi hanyasos voltam hogy nem akartam visszaszallni igy vagy 3km-t gyalogoltam haza 13evesen csurom hanyasosan 40fokos lazzal. Izgi volt.
2018. márc. 6. 23:03
6/14 anonim válasza:
Hál istenek még nem éltem át ilyet, de tudom, hogy ha mellettem elhányná magát valaki akkor rögtön hánynék én is. Nagyon nem bírom. Amikor a fiam éjszaka hányt az ágyában, én igyekeztem segíteni rajta, de az ágyneműt képtelen voltam lecserélni, mert rögtön szaladtam hányni én is. Az apja cserélte le, és tette a mosógépbe. Amúgy én sajnálom akik betegek, hánynak, elájulnak, vagy vérzik az orruk. Ja, a vér látványától meg elájulok..:)
2018. márc. 6. 23:19
7/14 anonim válasza:
Nyilván nem jókedvében hány, úgyhogy sajnálnám, duplán is (a fizikai és lelki tényezők miatt is), attól még valószínűleg felfordulna a gyomrom, ha közel van. De megérteném, van ilyen...
2018. márc. 6. 23:23
8/14 Andizsuzsi válasza:
Emlékeznék a saját terhességeim elejére és nagyon sajnálnám. Bár én is nagyon hányós voltam a másodiknál, buszon szerencsére egyszer sem ért el, de volt, hogy összeestem.
2018. márc. 7. 01:52
9/14 anonim válasza:
Megpróbàlnék segíteni.. Bálam mindig van zacsi.. Zsepi.. Víz...
Hála égbek én nem voltam hányós( zsavslóm még saját kocsiban utazva is mindig volt amikor terhes vagyok indulás előtt még ellenőrzöm is..
De bennem szerintem nagyobb z empátia.. Én vagyok mindig az "idióta" aki elkésik suliból-most már melóból, mert valakinek nincs pulzusa, rosszul van, epilepsziás rohama van, motor/ autóbalesete volt és a mentőket várom
2018. márc. 7. 05:27
10/14 anonim válasza:
Egyszer a vonaton mellettem hányt egy 50-es hölgy. Szerintem valamit összeehetett, mert végig semmmi baja nem volt, azt hirtelen taccs.
Még én éreztem magam rosszul, h nem tudtam segíteni, mert se zsepi, se víz nem volt nálam, kapott valakitől, de egy zsepi lókuki, ráadásul senki nem kérdezte meg, h segithet-e, meddig megy. Én ameddig vele vele voltam, figyeltem rá, nehogy ájuljon vagy vmi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!