Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elköltöztünk, normális hogy...

Elköltöztünk, normális hogy ilyen velem a vőlegényem?

Figyelt kérdés

Már táppenzen vagyok, mert gyárban dolgoztam . (Tobbfele ragaszto+allomunka) illetve nagyon meg is visel a terhesség, pedig nem vagyok nyafka... most 22.heten vagyok.

Multheten elkoltoztunk nagyobb lakasba. Parom arra figyelt, hogy ne emelgessek nehezeket...

Viszont iszonyú sok cuccunk van... hetkoznap koltoztunk, 1. Es 2.nap is pakolasztam ahogy birtam, bar 2.nap kevesbe latszodott, iszonyú migrénem volt+gyengének érzem folyton magam+hanyas...de ugye nem akarok mindennap panaszkodni neki. Erre mikor hazajott koltozes utani 2.nap megkaptam tole, hogy mit csinaltam egesz nap ? Lekezelo volt, bunkó ..... mondtam neki , marhajo hogy te azt hitted 2 fél nap alatt majd en mindent eltuntetek egyedul.... mondta, mindjart hetvege, aztan pakolhat még ő???? Pfff....

Masnap igyekeztem leállás nelkul mindent elpakolni....

Elomaradt meg 2,5 zsak ruha amit kiszerettem volna valogatni es ugy eltenni. Hetvegen nem vtunk itthon. Tegnap pedig agynemut huztam,mostam, takaritottam......

Erre tegnap megint hozzamvagta hogy nem a tobbi lett volna a fontos hanem a ruhak ... hogy miert mit csinaltam????

Hat mondom ez nem igaz , percrol percre leirjam mit csinalok???? Vagy mi????

Persze o az oriasi tvs dobozt kint tarolja a konyhaban , az nem baaaj !!!!

Tegnap betettem az agyba a zsakokat mergemben.......

Ma kivancsi vagyok mibe kot bele...

Igy hogy ilyen velem, persze el is tavolodok tole, este meg bujt hozzam, puszilgat....

Nem tudom miert nem latja milyen rosszul esik ez nekem....

Miert kell csesztetni , mikor igyekeztem egyedul, de nem 2taska cuccrol beszelunk....

Nektek volt hasonló??

Ideges lehet , hogy minden rendben legyen es rajtam vezeti le ????

2018. febr. 20. 06:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%

Egyaltalan nem normalis! Azert egy terhessel mindig elozekenyebbek es segitokeszebbrk plane egy ilyen pakolasban. Nem hogy a tulajdon gyerek apja?!

A masik meg kell neki mondani hogy rosszul vagy stb. Nem kell eltitkolni mert hogy nem akarsz panaszkodni. Ez az aldozat tipusu hozzaallas. Igenis mond meg, allj ki magadert es magatokert! Mi lesz ha majd megszuletik a baba?!

2018. febr. 20. 08:46
 12/21 anonim ***** válasza:
84%

Sztem az a gond, hogy nem is tisztel téged. Nem beszélünk úgy senkivel mint egy db szrral. Nem csak a párunkkal nem hanem senkivel.

Családtagok között sem. Senki nem a másik szolgája. Ő pedig már most így kezel téged, és ez gáz. Úgy érzi megteheti, számon kérhet. Nekem ebből az jönne le, hogy alárendeltnek tart. Mondjuk ha én ezt megérzem egy férfin már ott sem vagyok, bánom is én mit mond vagy mit tesz. Az csak színház, az igazi énje meg bármikor előjöhet, főleg ha rossz napja lesz.

2018. febr. 20. 08:51
 13/21 anonim ***** válasza:
66%

Első gyereknél nálunk is volt ilyen sajnos. Ment a szöveg, hogy vagyok beteg, csak terhes, nem kell kényeskedni, még pocakom sincs, stb.

Aztán az lett a vége, hogy pakolás és emelgetés közben elkezdett ömleni a vér az orromból. Egyből rohant velem ügyeletre. Botrányos vérkép, vérlemezke szám alacsony, magas cukor, stb. Veszélyeztett terhes lettem egyből. Aztán a nőgyógyász leordította a fejét, hogy milyen apa az ilyen, aki veszélyezteti a gyereke és a felesége életét. Miért én pakolok?

Onnantól kicsit átesett a ló túloldalára, de legalább nem volt ebből vita, hogy ha fáradok vagy keményedik a hasam, akkor pihenek.

2018. febr. 20. 09:03
 14/21 anonim ***** válasza:
41%

Mi ugyan nem koltoztunk csak felujitunk de az én párom, akkor haragos ha látta h pakoltam, takarítottam stb.

Már 1-2hónapja porszívózni se enged kb.

De pakolni vegig nem engedett.

Sztem párod mérgébe vagy fáradtságába mondhatta ezt esetleg ha ritka ha ilyet mond,mert parom egy angyal de neha neki is sok a munka+ itthon es hangzik el ez-az a szajabol de nem veszem figyelembe. Fáradt..

2018. febr. 20. 09:15
 15/21 anonim ***** válasza:
71%

Egyáltalán nem normális viselkedés. Én a 8. hét óta itthon vagyok, ma töltöm a 35. hetet. Elég sokat szenvedtem/szenvedek a terhesség alatt, de azért mindig igyekeztem a háztartást vezetni, elmenni ügyeket intézni, mindent kézben tartani, ha már itthon vagyok és van időm rá.

De jópárszor volt olyan, hogy csak feküdni tudtam egész nap vagy épp olyat csináltam, aminek semmi komoly látszatja és pl. a konyha meg úszott... soha egy rossz szót vagy megjegyzést se kaptam. A párom felfogja, hogy a közös gyerekünket várom, ami nem egy sétagalopp mutatvány, segít amit tud, ő így veszi ki a részét a babavárásból. Ha rosszul vagyok, elpakol, bevásárol, kitereget, odahoz nekem ezt-azt amit kérek. Persze amikor tudom megcsinálok/megcsináltam mindent. De most is napokat voltam kórházban, majdnem császár lett, most végre itthon, de ha délután úgy találna mindent, ahogy reggel itthagyott se lenne egy szava sem.

2018. febr. 20. 09:45
 16/21 A kérdező kommentje:

Hát igen...

Köszi mindenkinek.....

Mondtam neki en is , allitsa le magat, nem a csicskasa vagyok , erre o megjobban felkapta a vizet hogy en is bunko stilusban valaszolok.... persze, majd csendben turom... lehet valakivel ez ment neki, nalam biztos nem fog... nagyon megvisel ez a hulye idojaras is. Egyik nap tavasz van , masnap szakad a hó ....

2018. febr. 20. 10:32
 17/21 anonim ***** válasza:
79%
Helyedben nagyon meggondolnám ezt a kapcsolatot. Akkor ülj le beszélni vele mikor lenyugodtatok. Pl vacsora közben. Mondd el neki hogy bánt a stílusa és ha valami baja van azt ne rajtad vezesse le, mert bizony te a ketőtök babáját hordod a szíved alatt és érthető ha nem bírsz annyit. Legyen türelmesebb megértőbb ha már egy család lesztek. De ha továbbra is ilyen lesz, jobb ha kilépsz ebből a kapcsolatból. Inkább neveld egyedül a babát, mint egy mérgező kapcsolatban.
2018. febr. 20. 10:47
 18/21 A kérdező kommentje:

Igen , tudom hogy ezt a viselkedést nem bírnám tőle , segítsuk egymást és ne még hulyesegekkel idegesitsuk a masikat...

Mondtam is neki , ha kell, felnevelem egyedul barmi aron !!!

ugye o csak azt latja, o dolgozik en itthon vagyok.... mondtam neki multkor cserelhetunk !!! Volt hogy azt is megkaptam tole , idomilliomos vagyok....pff !!! Mostanaban hogy idegesit , elegge kemenyedik is a pocakom, gondolom a stressztol 😣

Leginkabb azert is esik rosszul, mert szeretem a rendet, nem voltam lusta nö sosem... es ezt mar tudhatná. Nem tudom most miert kell kotekednie ......

Az elejen elegge figyelmes volt pedig , hat kivancsi leszek milyen lesz a napokban ......

2018. febr. 20. 12:13
 19/21 A kérdező kommentje:

Par szot valtottunk az elobb is , persze megint kicsit idegbeteg volt. Erre visszahív 1 perc múlva , mondja , ne haragudjak , nem tudja mi van ma, ideges.... mondom neki , nem csak ma !!!!! Nem tudja mi van....

Hat ez erdekes , mi az , hogy nem tudja ????

2018. febr. 20. 12:45
 20/21 anonim ***** válasza:
75%
Nalunk is igy volt,3 gyerek utan! En is hiaba beszeltem vele, mondtam szepen /csunyan,kertem hogy beszeljuk neg stb stb. De csak azt hajtogatta hogy nem ertem meg ot. Sokmindent tartott magaban,problemakat,amiket egyutt kellett volna megoldani, es ezert feszult ideges volt. Tavaly szetkoltoztunk. Mas megoldast nem lattam. Sokmindent belatott,megertett. Sokat beszeltunk, es valtoztattunk mindketten, azota ujra egyutt vagyunk,segit a hazimunkaban a 3 gyerek mellett, segitek neki favagasban,kinti munkaban,elmondjuk a problemainkat es megbeszeljuk,es nem magunkban tartjuk. Azota minden ok. Beszelj vele el mindenkepp. Probald meg kihuzni belole,miert ilyen veled.
2018. febr. 20. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!