Más is érzett így? Ez normális? Aggódom picit.
11+2 hetes vagyok, 25 éves, első baba és a terhességem szinte teljesen tünetmentes. Nem hányok, nem vagyok rosszul, nem vagyok kívánósabb mint előtte...(amúgy is mindenevő vagyok:)😍😄)
Talán ami jellemző, hogy fájnak a melleim. Fáradékonyság előtte is megvolt. Meg hát sűrűn járok wc-re de ez gondolom a sok folyadék miatt van...Előtte ugyanis alig ittam...
A pocimon sem látok változást. Utoljára 8 hetesen voltam, akkor momdta az orvosom ha nincs panasz akkor a 12.héten találkozunk. Még több, mint egy hét, és úgy félek ...nem véreztem, nem barnáztam, de néha fel sem fogom hogy babát várok mert nem érzem terhesnek magam. Biztos nincs baja a babámnak? Vagy csak ennyire szerencsés lennék, hogy nem vagyok rosszul? De ennyire? Picit aggaszt a helyzet, úgy érzem megőrülök jövő hétig.
Köszönöm a választ! 😊
Van aki ilyen szerencses. Van akinel a hanyinger a 12. het utan jon meg, van akinel azutan sem. Nem vetelhettel el ugy hogy nem tudsz rola, vereztel volna.
Minden rendben vana babaval, ne izgulj, szerintem azzal lehet artani a legtobbet. Probalj meg pozitivan gondolkodni.
Szia! Pont én is így vagyok,mint te. Ma vagyok 9.hetes pont egy hete voltam orvosnál,mi is csak a 12.héten találkozunk március 8.-án. Már nagyon türelmetlen vagyok nincs nekem sem semmi tünetem. De biztosan minden rendben lesz. Habár nekem nem indult problémamentesen mert 4 hetesen kicsit barnaztam egy két órát azóta sem hála istennek.
Csak ez a várakozás :)))
Természetes h aggódsz. De nincs rá okod. Csodálatos terhességem volt. Jól éreztem magam, jól néztem ki, fitt voltam.
Egészséges gyönyörű gyermekünk született. Minden rendben volt a szülésnél is. Élvezd ki! Érezd jól magad (ha magunkból indulok ki a gyerek születése után nem lesz ilyen 😉)
Köszönöm a megnyugtató válaszokat! 😊
Azért is furcsálltam ennyire, mert mikor menstruáltam, annyira görcsöltem, rosszul voltam mindig, hogy pl. nem egyszer kellett hazavinni a suliból, mert szabályosan hánytam attól, hogy menstruálok. Aztán ez a fogamzásgátló szedésénél megszűnt és miutan abbahagytam a gyógyszert néha újra éreztem, de azért nem annyira mint tiniként. Csak hát erre alapozva, meg arra hogy tényleg ilyen rosszullétes vagyok, (pl. ünnepségekem a melegbe is mindig elájultam), így úgy gondoltam a terhesség is ilyen lesz számomra. Meg egyik barátnőm is babát vár és egész nap rosszul van. Ő is mondta hogy ne irigyeljem. Csak nem így képzeltem el, de igazatok lehet :) Boldog babavárást mindenkinek !:) 😍
Nekem még ennyi tünrtem sem volt, mint neked.
Nem tudom miért akarja valaki végighányni a 9 hónapot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!