Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aggódom, ez normális?

Aggódom, ez normális?

Figyelt kérdés
15 hetes kismama vagyok , első babámat várom ,vékony alkat vagyok 160 cm 50 kg és nagyon aggodom amiatt hogy 15 hetesen még szinte semmi hasam nincs egy nagyon pici kis gömbölyödést látok de nagyon minimális ..nem tudom ez mennyire normális és ha igen mikor lesz már igazi"terhes pocim"...
2017. júl. 31. 16:32
 1/8 anonim ***** válasza:
46%

A vékony nőknek nem szokott nagy pocakjuk lenni,valószínűleg ezért látszik még alig valami belőle.

Attól hogy kicsi a pocid,a babával minden rendben van! :)

2017. júl. 31. 16:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, normális. Nekem első babánál kb félidő után kezdett látszani a pocak. Én is türelmetlen voltam már. :)
2017. júl. 31. 16:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Nem is igazán aggasztott de sajnos 1-2 embertől már pár hete ezt hallgatom hogy hát mi lehet hogy nem nő ez a has...?! Igy gondoltam itt rákérdezek mennyire normális :)
2017. júl. 31. 16:49
 4/8 anonim ***** válasza:
51%
Nekem a szülés előtt is alig látszott, nemhogy 15 hetesen és normál sullyal született a lányom. Van akinek ilyen pici hasa van, szerintem jobb üint a bálnahas és utána a csúnya striás bőr. Nekem a hasam szülés után 2 nap múlva lapos volt, örültem neki.
2017. júl. 31. 16:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja, beszólást persze rengeteget kaptam, h túl pici a hasam, de a dokik szerint tök mindegy mekkora a terheshas.
2017. júl. 31. 16:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Én 17+3 hets vagyok, 162cm, 58kg. Konrétan semmi nem látszik :D
2017. júl. 31. 17:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha a magzat mérete és a magzatvíz mennyisége is normális, semmi jelentősége. Nekem sem volt nagy, 40 hetesen sem.
2017. júl. 31. 17:47
 8/8 A kérdező kommentje:
Utoljára 12+6 naposan voltam genetikai ultrahangon akkor minden oké volt szerencsére :) Legközelebb a 18.héten megyek .:)
2017. júl. 31. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!