Ez normális ugye?
Figyelt kérdés
Pár napig minden nap éreztem mozogni a babat, most 3-4 napja viszont szinte alig. Lehet máshogy fordult, és azért nem érzem annyira? Nektek hogy volt? 🙂
18 hkm
2018. febr. 16. 08:55
1/9 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem normális. 😕 Próbálj csokit enni, kólát, kávét inni, hanyatt feküdni. Ha nem tudod mozgásra bírni, akkor pedig menj el dokihoz. Ilyen korban már folyamatosan érezni kellene.
2/9 anonim válasza:
18 hetes vagyok. Van, hogy kevesebbet mozog, de hogy napokig egyáltalán nem, olyan nem szokott lenni.
3/9 anonim válasza:
18 hetesen még belefér 1-2 nap, de a 3-4 már elgondolkodtató. Menj szépen el egy uh-ra most!
4/9 anonim válasza:
Én az egyiket 18 hetesen még egyáltalán nem éreztem. A másikat 16-18 hét közt kb 4x. Ilyenkor még jól el tudnak bújni, én nem szaladnék dokihoz. Inkább védőnőhöz egy szívhang ellenőrzésre megnyugtatásképp.
5/9 anonim válasza:
Én is épp ugyanezt kérdeztem,mondjuk én érzem,de most úgy mintha befelé mozogna...Tegnap határozott rúgások voltak többször,ma csak ilyen enyhe simogató mozgások vannak.
6/9 anonim válasza:
Azt írta alig érzi, tehát érzi csak nem olyan intenzitással a leírás szerint. Uh ez normális ilyen idősen szerintem... én 18+6 naposan éreztem először, aztán kb másfél hét vilt mire minden nap azt mondhatom h naponta bejelentkezett. Addig hol így hol úgy.... ha megnyugtat keresd fel a dokid, de Sztem nincs gond!
7/9 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy egyáltalán nem érzem, csak olyan mintha kevesebbszer, bár lehet csak nem figyelem. Ma reggel is kaptam rúgást. Valószínű csak én vagyok telhetetlen 🙂
2018. febr. 16. 11:10
8/9 A kérdező kommentje:
Kedden voltam 18 heti UHon, azon mindent rendben találtak.
2018. febr. 16. 11:10
9/9 anonim válasza:
Van aki ennyi idősen még nem is érzi mozogni a babát,ilyenkor még nem fogod folyamatosan érezni.Nyugodj meg biztos minden rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!