Pár napja derült ki, hogy babát várok (pozitív teszt, orvosnál még nem voltam). Ugye ez így normális?
Figyelt kérdés
Ma egész nap hol gyengébben, hol erősebben fáj a hasam. Olyan menstruáció görcsszerűen. Magnézium és pihenés hatására kicsit jobb, de folyamatosan érzem. Vérzés, barnázás nincs.2017. febr. 2. 15:38
1/7 anonim válasza:
Igen teljesen normális, nagyon sokan érzik ezt a "szurkálást". Csak nyugodt legyél, a szervezet most készül fel a nagy feladatra!
2/7 anonim válasza:
Ez az érzés sokáig megmarad majd. 12. hétig nekem folyamatosan volt ez a görcsölgetés, szúró, húzódó érzés hol jobba, hol kevésbé, hol teljesen elmúlt pár órára és egy pár hét után már azon idegeskedtem, ha kicsit megszűnt a fájdalom, hogy "miért nem fáj, biztos baj van" :D
12. hét óta csak ritkán érzem. Most pár napja nem volt, ma viszont egész nap görcsölget és feszül.
Ne aggódj, minden oké!
3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm
2017. febr. 2. 16:40
4/7 anonim válasza:
Nekem is van, azon kívül fáradéknyabb vagyok. 8 hetes terhesség, de semmi egyéb tünetem nincs még.
5/7 anonim válasza:
Menj orvoshoz!!Nekem is így kezdődött tavaly szeptemberbe. :((Szigoru fekvést javasoltak,de már későn. 6 hetesen elvetéltem.Tehát én mindenképp a dokit javaslom.Persze természetes hogy fájdogál a has,de ha nagyon fáj vagy furcsán az nem természetes!
6/7 anonim válasza:
Jól van, azért nem kell megijedni. Normális egy kis fájdalom, diszkomfort érzés. Akkor kell azonnal orvoshoz rohanni ha nagyon fáj, vagy vérzel, egyébként a 7. hét után már jó lenne megnézetni.
7/7 anonim válasza:
5.válaszolo vagyok.Nem kell megijedni....jaa nekem is ezt mondtàk.És nekem sem görcsölt,vagy nagyon fájt,csak szünet nélkul.Éreztem is hogy ez nem normális és 5 hetesen el is mentem dokihoz.Sajnos az első doki nem ìrt rögtön ki,csak a harmadik.Csak sajnos későn.Amikor mondta hogy szigoru fekvés,az nap vetéltem el 6 hetesen. :((Tehát akárki akármit mond a fájdalomrol az esetek nagyobb százalékában nem normális,ha folyamatosan fáj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!