Ket hetes kesesnel normalis lehet az, hogy ennyire halvany pozitiv a terhessegi teszt?
Kb 6 hetes terhesseg es ez biztos, 4 hete volt peteeres. 2 hete teszteltem digitalissal, pozitiv lett. Most kaptam a baratnomtol ezt a tesztet, elhasznaltam es ilyen halvany lett.
Jovoheten megyek az elso ultrahangra. Egyebkent semmi tunetem se jo, se rossz, nincs verzes/gorcs, de hanyingerem sincs.
Most egy kicsit aggodni kezdtem emiatt...
Láttad te, milyen teszteket szoktak ide feltölteni? :))
Ez szuper pozitív!
Tök mindegy, milyen erős. Az otthoni tesztek nem alkalmasak a hcg mennyiségét mérni a vizeletből. Meg az sem mindegy, mikor teszteltél, előtte mikor pisiltél, mennyit ittál, stb
Ne aggódj! Minden oké!
Koszonom szepen a valaszokat!
Nem igazan ismerem ezt a tesztet, de azt tudom, hogy sokszorosara no a hcg a negyedik hetrol a hatodikra, ezert azt hittem, hogy nagyjabol ugyanolyan eros lesz a ket csik.
Mert azert en olyan kepeket is lattam feltoltve itt-ott...
De ugye nincs igazan viszonyitasi alapom, a digitalis csak kiirta az eredmenyt.
Inkabb ne is csinaltam volna most masikat.
De mar csak 5 nap van az elso vizsgalatig, probalok addig nem izgulni feleslegesen emiatt.
A teszt hibaja meg lehet h kesobb fogant. Ritkan de van spontan ovulacio.
De szerintem csak a teszt mutatja. Egyebkentis nem arra vannak h megnezd erosodik.e. vagy mennyire piros a szine. Hanem hogy van vagy nincs hCG HORmon.:) grat!!!:)
Sziasztok!
Most kersem egy regi kerdesemet es megtalaltam ezt is.
A kerdesem kiirasa utan par nappal voltam orvosnal, sajnos a 6-7 hetes terhesseg helyett csak egy alig 5 hetes meretu petezsakot latott. Vervetelen is voltam, a hcg-m nagyon alacsony volt a terhessegi korhoz kepest, ezert lett ez a tesz ilyen halvany.
Az elejetol lassabban fejlodott a terhesseg, mint kellett volna. 8 hetesen jutottunk el odaig, hogy lett ugyan embrio, de szivmukodes nem, par nappal kesobb beindult a veteles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!