Elköltöztünk, normális hogy ilyen velem a vőlegényem?
Már táppenzen vagyok, mert gyárban dolgoztam . (Tobbfele ragaszto+allomunka) illetve nagyon meg is visel a terhesség, pedig nem vagyok nyafka... most 22.heten vagyok.
Multheten elkoltoztunk nagyobb lakasba. Parom arra figyelt, hogy ne emelgessek nehezeket...
Viszont iszonyú sok cuccunk van... hetkoznap koltoztunk, 1. Es 2.nap is pakolasztam ahogy birtam, bar 2.nap kevesbe latszodott, iszonyú migrénem volt+gyengének érzem folyton magam+hanyas...de ugye nem akarok mindennap panaszkodni neki. Erre mikor hazajott koltozes utani 2.nap megkaptam tole, hogy mit csinaltam egesz nap ? Lekezelo volt, bunkó ..... mondtam neki , marhajo hogy te azt hitted 2 fél nap alatt majd en mindent eltuntetek egyedul.... mondta, mindjart hetvege, aztan pakolhat még ő???? Pfff....
Masnap igyekeztem leállás nelkul mindent elpakolni....
Elomaradt meg 2,5 zsak ruha amit kiszerettem volna valogatni es ugy eltenni. Hetvegen nem vtunk itthon. Tegnap pedig agynemut huztam,mostam, takaritottam......
Erre tegnap megint hozzamvagta hogy nem a tobbi lett volna a fontos hanem a ruhak ... hogy miert mit csinaltam????
Hat mondom ez nem igaz , percrol percre leirjam mit csinalok???? Vagy mi????
Persze o az oriasi tvs dobozt kint tarolja a konyhaban , az nem baaaj !!!!
Tegnap betettem az agyba a zsakokat mergemben.......
Ma kivancsi vagyok mibe kot bele...
Igy hogy ilyen velem, persze el is tavolodok tole, este meg bujt hozzam, puszilgat....
Nem tudom miert nem latja milyen rosszul esik ez nekem....
Miert kell csesztetni , mikor igyekeztem egyedul, de nem 2taska cuccrol beszelunk....
Nektek volt hasonló??
Ideges lehet , hogy minden rendben legyen es rajtam vezeti le ????
Nem gondolnam, hogy az allapotoddal ez osszefugg.
Ha maskor nem ilyen, akkor valoszinuleg feszult. Lehet, hogy a koltozes miatt, az anyagiak miatt, a munkahelyen tortent valami, vagy csak a koltozessel tudatosodott benne, hogy gyereke lesz, valtozik az elete, nagyobb a felelosseg rajta, stb.
Esetleg az osszes egyutt.
(Ha maskor is ilyen lenne, akkor errol nyilvan tudtal volna es most nem lepodnek meg, ez esetben valoszinuleg meg kotekedosebb lesz a termeszete a jovoben.)
Uljetek le, beszeljetek meg. En mar elaludni sem tudok, ha feszult kozottunk a levego, osszekaptunk, vagy valami bant.
Mi leulunk es megbeszeljuk, amint lehiggadtunk mindketten, nem tartogatjuk napokig, raadasul ugy megelozzuk, hogy ismet eloforduljon.
Nalunk (sajnos) en szoktam hasonloan viselkedni, mint a parod.
Ha osszegyulnek a problemak, feszult vagyok, vagy epp valami miatt diszkomfort/bizonytalansag erzesem van, akkor egy udo utan felcsattanok. Ez az esetek tobbsegeben nem a munkaban, gyerekekkel, vagy baratokkal tortenik, hanem a ferjemre zuditom ra a dolgot. Talalok rajta hirtelen valami fognivalot (pl miert hagy dobozt a konyhaban, amit nekem kerulgetnem kell) es raformedek, razuditom egy apro dolog miatt az osszes feszultsegemet.
Rossz dolog, de regebben egyaltalan nem tudtam kontrollalni, megbeszeltuk utana, bocsanatot kertem es utana direkt odafigyeltem. 11 ev utan mar nagyon-nagyon ritkan fordul elo, inkabb levezetem a feszkot maskepp.
Lehet, hogy a parodnal is ez van.
Beszeljetek!
Nem, nem normális hogy ide írod ki ahelyett hogy megbeszélnéd vele azon nyomban. Így nem lesz hosszú életű a kapcsolatotok.
Tudod egy stabil kapcsolatban is előfordulnak viták, veszekedések, de rég megette a fene, ha másnak puffog róla az ember és nem a párjával beszéli meg.
Várandósságod amúgy is okozhat érzékenységet, ettől függetlenül 'párod' bunkón viselkedik.
Ülj le vele, vagy este az ágyban magyarázd el, nem egyedül tőled függ várandósságod.
Ha azt akarja, utódja egészséges legyen, kimélni kell magad, azaz kimélnie kell téged.
Ha szorult bele értelem, meg kell értenie helyzeted.
De ilyenkor nem hisztizni kell hanem ott azonnal kiosztani a kisherceget.
Ugyanis így egyre jobban fölég fog kerülni, és ha együtt maradtok pár év múlva már szrba se fog venni, esetleg kioszt néhány pofont ha épp olyanja van.
Mi lesz ha meglesz a gyerek, és kupi lesz, és nem megy minden flottul? Leordítja a fejed és rád vágja az ajtót, este meg megy a dugásadagjáért pitizni?
Ennek most kéne elejét venni, mielőtt csicskát csinál belőled.
37n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!