Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi cukor alatt csoki?

Kitti85 kérdése:

Terhességi cukor alatt csoki?

Figyelt kérdés
Az előző terhességemnél 8,2es cukor miatt diétáztam végig 160chn voltam. Most újra babát várok és az orvosom javaslatára amióta kiderült csinálom a diétát. Néha méha jól esne 1-1 kocka csoki és néztem a wawel cukormentes étcsokiát. Azt lehet esetleg 1-1 kockát néha? Akinek volt hasonló gondja evett ilyet?
2018. febr. 9. 17:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Én ettem, 1-2 kocka Canderelt, ha nagyon megkívántam. Tízóraira időnként lehet.
2018. febr. 9. 17:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is ezt szoktam néha uzsonna vagy tízórai után, 1-1 kockát lehet néha. Inkább az étcsokisat edd viszont.
2018. febr. 9. 18:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Én canderel szelet csokit szoktam venni és két nap alatt megeszem. De a wavel is nagyon finom, főleg a narancsos-étcsokis.
2018. febr. 9. 18:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Akkor veszek egyet :)
2018. febr. 9. 19:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is canderel nápolyi ettem... És Norbi update termékeket. Azok közül is volt jó és minimális ch tartalmú.
2018. febr. 10. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!