Terhessegi cukor?

Figyelt kérdés

Volt valakinek 7,3 as cukorja a cukor terhelesen? Es ez mar terhesssegi cukornak szamit? Mire szamithatok kedden megyek diabetologushoz... Kisse aggodok a baboert :(

Allitolag verszegeny is vagyok....

Volt valaki hasonlo helyzetben? Mi lett a vege? Lett baja a babanak???

A valaszokat elore is koszonom!!!

2017. jún. 29. 21:58
 1/9 A kérdező kommentje:
A verszegenysegre ezt a gyogyszert kaptam (NEO-FERRO-FOLGAMMA 114 mg/0,8 mg) de nem igazan merrek semmilyen gyogyszert bevenni... Szedett valaki ilyet a terhessege alatt??
2017. jún. 29. 22:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Miért nem eszel vöröshúst, spenótot, májat ? Ezek jelentős vasforrások. Nem is kell gyógyszer mindenre. Károsak.
2017. jún. 29. 22:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Esélyes egy kis diéta. De alapból nem vészes az eredményed. 7,8 a felső határ.
2017. jún. 29. 22:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem 9 es lett a terheléses cukrom. 160g-os diétával szépen szinten tartottuk a cukrot. Teljesen egészséges kislányom született,50cm és 3280g. A gyógyszer csak vastartalmú keszítmény, vérszegénységre tökéletes. Nyugodtan szedjed, én nem voltam vérszegény megelőzésképp az utolsó trimeszterben mégis ajánlották így szedtem én is. Boldog babavárást!
2017. jún. 29. 22:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha jól rémlik 7,6 volt, ez miatt 180ch diéta, mikor 8,1 lett a második terhességnél a diéta mellé napi 3x inzulin is kellett, mindkét babám teljesen egészségesen, átlagos méretekkel született
2017. jún. 29. 22:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Ja és a neo-f-g.-t mindkettő alatt szednem kellett

2017. jún. 29. 22:26
 7/9 anonim ***** válasza:
29%

A gyógyszerek csak szintaktikai cukorkák, ugyan azok megtalálhatóak a közvetlen környezetben is.

Egyébként meg vashiányra fémkunyhót kell enni.

2017. jún. 29. 22:49
 8/9 anonim válasza:
Szia.Nekem 9 lett a terhelèses cukrom. 160 as diètával rendben van. Rendszeresen mèrnem kell,erre kapta a dèlpestibe cukor mèrőt is. Dièta betartása mellett 7 alatt tartható. Nem egyszerű,pláne hogy nagyon kivánom a sütiket. De a neten van sok diabetikus recept. 30 hkm.
2017. júl. 1. 07:03
 9/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

az volt az érdekes hogy a vasam nem is alacsony szval nem tudom mit néztek határon belül van...

a fémkunyhót próbáltam de nem jött be az íze :D

2017. júl. 2. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!